Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricoul lui Mario Balotelli a fost ars de fanii lui Sion. ”Ori transpiri pentru echipă, ori pleci.” Echipa italianului a fost umilită în ultimul meci de campionat

Tricoul lui Mario Balotelli a fost ars de fanii lui Sion. ”Ori transpiri pentru echipă, ori pleci.” Echipa italianului a fost umilită în ultimul meci de campionat
Comentarii

Mario Balotelli are un sezon de coşmar în Elveţia. Atacantul italian a intrat în disgraţia fanilor, după ultimele rezultate ale lui Sion.

Echipa antrenată de Fabio Celestini are zece meciuri consecutive fără victorie în Superliga Elveţiei, şi se află pe penultimul loc, cu doar un punct peste lanterna roşie Winterthur. Balotelli, care este şi căpitanul lui Sion, a fost înlocuit în minutul 70 al partidei, şi nu a avut prea multe realizări.

Fanii alb-roşiilor l-au taxat pe italian, pe care l-au numit ”Mercernar”. Cei mai fanatici dintre ei au atârnat pe gard un tricou de-al lui, căruia i-au dat foc. FC Sion a fost învinsă de St. Gallen, scor 0-4.

Balotelli, în război cu federaţia din Elveţia

În luna noiembrie, italianul a răbufnit la adresa Federaţiei Elveţiene de Fotbal, despre care a susţinut că este implicată în mafie

"Către Federaţia Elveţiană: Nu ştiu în ce fel de mafie eşti tu implicată, dar crede-mă, jucători ca mine nu sunt mândri să fie într-un campionat unde injustiţia, corupţia şi neputinţa sunt suverane. Fotbalul este o profesie şi trebuie să o luăm în serios, inclusiv arbitrii.

Eu nu o să mai continui să-mi risc sănătatea pe teren fără să fiu protejat de faulturile adversarilor şi atacurile suporterilor. Chiar nu mă interesează cum aţi fost voi obişnuiţi până acum, dar trebuie să schimbaţi asta cât mai repede posibil, iar lumea trebuie să stea cu ochii pe acest campionat, pentru a vedea ce ruşine fac ei aici.

Eu am făcut o greşeală şi voi plăti pentru ea. Federaţia face greşeli? Va plăti? Arbitrii fac greşeli? Şi el vor trebui să plătească pentru asta"

Fotbalul este o profesie şi trebuie să o luăm în serios, inclusiv arbitrii. Eu nu o să mai continui să-mi risc sănătatea pe teren fără să fiu protejat de faulturile adversarilor şi atacurile suporterilor.
 
Chiar nu mă interesează cum aţi fost voi obişnuiţi până acum, dar trebuie să schimbaţi asta cât mai repede posibil, iar lumea trebuie să stea cu ochii pe acest campionat, pentru a vedea ce ruşine fac ei aici.
 
Eu am făcut o greşeală şi voi plăti pentru ea. Federaţia face greşeli? Va plăti? Arbitrii fac greşeli? Şi el vor trebui să plătească pentru asta", a scris Balotelli pe Facebook.
 

Balotelli nu a mai marcat din noiembrie

Ultima reuşită a italianului a venit în partida din tur cu St. Gallen, pierdută de Sion cu 2-7. În acest sezon, Batotelli a marcat cinci goluri în 12 partide. În vârstă de 32 de ani, italianul este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Atacantul născut la Palermo a semnat cu Sion în vara trecută, după un sezon excelent în tricoul Adanei Demirspor. De-a lungul carierei, Balotelli a mai evoluat pentru Monza, Brescia, Marseille, Nice, Liverpool, Milan, Internazionale şi Manchester City.

 

Afla mai multe despre: balotelli 

viewscnt
Articole similare