Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudor Băluţă ştie ce îşi doreşte de la Tokyo: „Nu am venit aici să mă plimb”. Ce spune despre următoarea adversară a României

Tudor Băluţă ştie ce îşi doreşte de la Tokyo: „Nu am venit aici să mă plimb”. Ce spune despre următoarea adversară a României

Echipa națională

Comentarii

România se pregăteşte pentru turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice, competiţie la care ţara noastră nu a mai fost prezentă de la ediţia din 1964, găzduită tot de Tokyo.

Tudor Băluţă (22 de ani) a ajuns în Tokyo alături de naţionala U23 şi se pregăteşte intens pentru Jocurile Olimpice.

Între un antrenament şi altul, Băluţă a dezvăluit obiectivele pe care le au „tricolorii”.

„Primul meci va fi puţin de adaptare la nivelul competiţiei, la tot ce e aici din toate punctele de vedere.  

Dacă stăm să ne gândim acum că ce frumos e că ne-am calificat şi ce am făcut şi chestii din astea. ..am realizat ceva, dar asta trebuie lăsat în urmă. Nu am venit doar să ne plimbăm, nu am venit doar să fim prezenţi după nu ştiu cât timp la olimpiadă. Am venit să facem şi rezultate. 

Cu o floare nu se face primăvară şi e nevoie de mai multe lucruri pentru a ajunge să avem rezultate la naţionala mare”

Cu siguranţă nu sunt 100% în momentul ăsta, am avut parte de accidentări. Nu e uşor să revii după o astfel de perioadă. Cu o floare nu se face primăvară şi e nevoie de mai multe lucruri pentru a ajunge să avem rezultate la naţionala mare.

Îmi cunosc colegii, ştiu potenţialul tuturor, ştiu că suntem capabili de a face asta, însă dacă chiar ne dorim să devenim o putere în fotbalul internaţional e nevoie de mai mult decât un turneu final reuşit”, a declarat Băluţă pentru frf.ro.

Întrebat despre adversara de joi, Honduras, Băluţă a mărturisit: „Cred că nimeni n-a ajuns întâmplător pe aici pe la Jocurile Olimăice. Mai avem timp să îi studiem până la începerea meciului. Sunt sigur că vom avea o abordare la victorie”.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice:

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra), Ştefan Târnovanu (FCSB);

FUNDAŞI: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanţa), Florin Ştefan;

MIJLOCAŞI: Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia); Eduard Florescu (FC Botoşani), Antonio Sefer (Rapid).

ATACANŢI: George Ganea (Farul Constanţa), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Componenţa grupelor turneului masculin de fotbal de la JO 2020:

Grupa A: Japonia, Africa de Sud, Mexic, Franţa

Grupa B: Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Honduras, România

Grupa C: Egipt, Spania, Argentina, Australia

Grupa D: Brazilia, Germania, Cote d'Ivoire, Arabia Saudită

Alertă la Jocurile Olimpice. 15 cazuri de infectare cu Covid-19 în Satul Olimpic din Tokyo

Afla mai multe despre: echipa nationalatudor balutajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare