Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tun” dat de Teodora Becali. Ce a reuşit să facă fiica cea mare a lui Gigi Becali

”Tun” dat de Teodora Becali. Ce a reuşit să facă fiica cea mare a lui Gigi Becali

Diverse

Comentarii

Teodora Becali Mincu a reuşit recent să-şi impresioneze tatăl, pe Gigi Becali, cu o decizie care i-a adus mulţi bani.

În vârstă de 26 de ani, Teodora Becali calcă pe urmele tatălui său. Recent, fiica cea mare a lui Gigi Becali a reuşit să-şi surprindă plăcut tatăl cu o afacere care i-a adus mulţi bani.

Ce afacere a făcut recent fiica lui Gigi Becali

Căsătorită cu omul de afaceri Mihai Mincu, alături de care are şi o fetiţă, Teodora Becali nu se mulţumeşte să trăiască din banii părinţilor.

Tânăra în vârstă de 26 de ani vrea să-şi croiască singură în drum în lumea afacerilor şi are deja mai multe proiecte.

Recent, Teodora Becali a încheiat o afacerea care i-a adus o sumă importantă, pe care ar urma să o investească în dezvoltarea unui nou proiect.

Potrivit Profit.ro, Teodora Becali Mincu a vândut un teren de două hectare în zona Pipera. Cumpărătorul este compania Catted Family, deţinută de familia Cobâlaş.

În schimbul acestei tranzacţii, Teodora Becali a primit 4,6 milioane de euro, mai scrie sursa citată. Aici, familia Cobâlaş urmează să construiască un ansamblu rezidenţial format din 140 de apartamente de lux.

La rândul său, Teodora Becali şi-a înfiinţat propria companie de imobiliare. Susţinută de tatăl şi de soţul ei, tânăra în vârstă de 26 de ani vrea să construiască în primă fază un complex rezidenţial format din 200 de apartamente.

Zona în care Teodora Becali construieşte este tot Pipera, pe un teren pe care l-a primit de la tatăl său. De altfel, Teodora Becali ar urma să investească în acest complex o mare parte din banii pe care i-a primit în schimbul terenului vândut către Catted Family.

Această tranzacţie vine după ce Gigi Becali, tatăl Teodorei, a reuşit şi el două lovituri importante. În ultima perioadă, patronul FCSB a vândut două terenuri, care au fost cumpărate de H4L Development şi de Dumitru Dragomir.

În schimbul lor, Gigi Becali a primit în total peste 35 de milioane de euro.  

Afla mai multe despre: teodora becali 

viewscnt
Articole similare