Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN după TUN la FCSB. Becali dă o nouă lovitură şi vinde un fotbalist în vestul Europei

TUN după TUN la FCSB. Becali dă o nouă lovitură şi vinde un fotbalist în vestul Europei

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a declarat în nenumărate rânduri că vrea să scape de atacantul italian Andrea Compagno (27 de ani), deoarece acesta este ieşit total din formă.

Andrea Compagno este dorit în Italia

Când se resemnase la gândul că nu va reuşi să-l vândă pe Andrea Compagno, omul de afaceri a primit o veste bună dinspre Italia: Spezia se interesează de serviciile sale.

  • 500.000 de euro doreşte Gigi Becali în schimbul lui Andrea Compagno.

"Ne place de Andrea Compagno, atacantul italian al celor de la FCSB, care mai are contract până pe 30 iunie. El poate întări atacul celor de la Spezia. Andrea Compagno este un golgheter italian care a evoluat în ultimii doi ani la FCSB, dar a mai jucat în România şi la Craiova.

Are 1.97 înălţime, e un număr 9 clasic, care poate juca şi cu spatele la poartă. Îi expiră contractul pe 30 iunie, iar acest lucru ar favoriza un transfer în perioada de mercato din iarnă", au scris italienii de la calciospezia.it.

Spezia are probleme în acest sezon de Serie B. Este doar pe locul 18 şi se teme că ar putea aluneca în zona ”roşie”. Şefii echipei nici nu concep o nouă retrogradare, în Serie C, după ce, în sezonul trecut, Spezia a evoluat în Serie A.

De asemenea, Spezia se mai interesează în această perioadă şi de un atacant român, George Puşcaş de la Genoa, pe care l-ar dori sub formă de împrumut.

  • 54 de meciuri şi 20 de goluri a bifat Andrea Compagno în tricoul celor de la FCSB
  • 4 goluri a marcat Andrea Compagno în meciurile jucate
  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: andrea compagnogigi becalispezias 

viewscnt
Articole similare