Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN după TUN la FCSB. Becali, două transferuri dintr-un foc în cursa pentru titlu: "Acum îi iau"

TUN după TUN la FCSB. Becali, două transferuri dintr-un foc în cursa pentru titlu: "Acum îi iau"

FCSB

Comentarii

Superliga se apropie de finalul turului în sezonul regulat, iar FCSB este lider autoritar după primele 12 etape disputate.

Vicecampioana României s-a impus cu mari emoţii, scor 1-0, în deplasarea de pe terenul ultimei clasate, FC Botoşani, şi a acumulat 29 de puncte în clasament. Duminică, CFR Cluj s-a împiedicat pe Arena Naţională, cu penultima clasată, Dinamo, astfel că acum ardelenii sunt la trei lungimi în spatele liderului FCSB.

În urma acestor rezultate, Gigi Becali a vorbit din nou despre gândurile sale pentru următoarea stagiune. În speranţa că echipa sa va cuceri titlul în Superligă, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că în următoarea perioadă de transferuri, din iarnă, îi va întări serios lotul lui Elias Charalambous, în vederea participării echipei în preliminariile Ligii Campionilor.

”Sunt mulţumit (n.r. de meciul cu FC Botoşani), pentru că avem ocazii, dar noi trebuie să excludem şi ghinionul. Nu avea voie să se apropie Botoşani de careu. Au fost pe acolo două faze în care puteam fi egalaţi. Aşa, sunt mulţumit de joc. Dacă vrem Liga Campionilor, măcar în România nu trebuie să se apropie adversarii de poartă.

O să vedeţi acum în iarnă că iau doi atacanţi, o extremă dreaptă şi un vârf. Atunci nu mai ai voie să faci egal cu Hermannstadt. Şi trebuie să fim buni ca să jucăm şi împotriva arbitrajului. Mie nu-mi place deloc locul doi. Am vrut toată viaţa să fiu numărul unu. Să se plimbe mingea şi pe la noi prin careu, dar să avem noi 2-0. Din iarnă nu mai accept astea” , a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaligiovanni becali 

viewscnt
Articole similare