Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tun ISTORIC la U Craiova. 20 de milioane de euro dintr-un foc pentru olteni: "Îţi pleacă la Roma sau la Paris. Ce faci?"

Tun ISTORIC la U Craiova. 20 de milioane de euro dintr-un foc pentru olteni: "Îţi pleacă la Roma sau la Paris. Ce faci?"
Comentarii

Mihai Rotaru a vorbit deschis despre bugetul pe care îl are Universitatea Craiova pentru acest sezon de Superligă.

Care este bugetul avut de Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a dezvăluit suma

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova a dezvăluit bugetul formaţiei din Bănie în acest sezon. Mai mult decât atât, omul de afaceri este convins că echipa sa are abia al treilea lot din România, după CFR şi FCSB.

„Vine cineva cu o forţă financiară disponibilă mult mai mare decât a mea. Am băgat 20 de milioane, vine cineva şi bagă încă 20 de milioane. Dincolo de banii pe care îi bagă, vine şi cu parteneri care nu mai sunt în acte, care vin şi ei cu bani. Nu va fi Craiova mai puternică?

Lumea ne acuză că nu am luat un campionat, noi ca şi buget am fost în permanenţă pe locul trei. Pe locul întâi a fost CFR, apoi FCSB şi noi. Anul acesta avem un buget de 12 milioane de euro, plus transferuri de 1 milion şi ceva. Cred că sărim de 13 milioane şi 200.000 de euro.

Suntem al treilea buget, cred că şi Rapid va veni lângă noi. Banii înseamnă foarte mult oriunde, dar în special în fotbal. Fac diferenţa. O echipă ca CFR cu buget mult mai mare care avea 18, 20 de milioane a terminat pe primul loc cinci ani la rând.

Dacă tu ai bani să cumperi jucători din estul Europei. Dacă sunt jucători foarte buni, nu îi cumperi din Occident cu două, trei milioane. Dacă poţi să dai salarii de 50.000 de euro, dacă poţi să dai 70.000 de euro pe lună nu pleacă Cicâldău, Mitriţă şi Mihăilă.

Nu că nu pleacă, rămân aici pe viaţă. Ce este mai frumos decât să stai acasă şi să câştigi banii din străinătate, să câştigi trofee. Fără probleme aş da un milion de euro pe an. Este spre binele echipei, dacă iubeşti echipa îi doreşti binele. Atunci când îţi pleacă copilul la facultate la Roma, Paris sau Londra, sigur că te doare sufletul când pleacă, dar pleacă doar ca să facă ceva. 

Craiova o ţin pentru satisfacţia mea? Nu, o ţin pentru satisfacţia suporterilor, pentru ca echipa să crească şi să fie puternică. Cu cât suntem mai mulţi, cu atât suntem mai puternici”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare