Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva FRF după meciul România – Kosovo. Ce sancţiuni pot fi aplicate

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva FRF după meciul România – Kosovo. Ce sancţiuni pot fi aplicate

Echipa națională

Comentarii

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva FRF după meciul dintre România şi Kosovo, scor 2-0, disputat în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024.

FRF poate fi sancţionate de UEFA după incidentele de la meciul România – Kosovo

UEFA a anunţat, joi, deschiderea de proceduri disciplinare împotriva Federaţiei Române de Fotbal ca urmare a problemelor de la meciul România – Kosovo, din preliminariile Euro-2024.

FRF riscă sancţiuni pentru blocarea căilor de trecere, aprinderea de obiecte pirotehnice, aruncarea de obiecte, mesaj provocator cu caracter ofensator şi comportament rasist.

România a învins Kosovo, scor 2-0, marţi seară, pe Arena Naţională, în grupa I de calificare la EURO 2024. Întâlnirea a fost întreruptă în minutul 18, după ce gruparea de suporteri ”Uniţi Sub Tricolor” a arborat un banner inscripţionat ”Kosovo este Serbia” şi a scandat acest slogan, iar jucătorii kosovari s-au oprit din joc părăsind terenul.

Arbitrul francez Delajod a suspendat meciul pentru ”comportament discriminatoriu” trimiţându-i şi pe tricolori la vestiare. Jocul s-a reluat după 50 de minute, timp în care bannerul din tribună a fost îndepărtat.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat şi ea, într-un comunicat, că 458 de persoane care au făcut parte din grupul de suporteri din cauza căruia a fost întrerupt meciul România - Kosovo au fost identificate.

Afla mai multe despre: romaniafrfuefa 

viewscnt
Articole similare