Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima mutare din Liga 1. Antrenorul a semnat până în 2024 şi finanţatorul doreşte ca echipa să fie "abonată la play-off"

Ultima mutare din Liga 1. Antrenorul a semnat până în 2024 şi finanţatorul doreşte ca echipa să fie "abonată la play-off"

FC Botoșani

Comentarii

Relaţia bună pe care Valeriu Iftime o are cu Marius Croitoru a dus la o prelungire a contractului antrenorului pentru încă doi ani, iar echipa vrea calificări în play-off-ul Ligii, în sezoanele următoare.

Ce decizii a luat Valeriu Iftime la FC Botoşani

Marius Croitoru e cel mai longeviv antrenor principal din Liga 1,  în funcţie din vara lui 2019, iar în multe momente a dat dovadă că poate face echipa să joace bine, în ciuda multiplelor plecări de la echipă. 

Încrederea pe care Valeriu Iftime o are în antrenor s-a concretizat printr-o extindere a contractului.  

”Marius e antrenorul Botoşaniului până în 2024. Obiectivele de performanţă le vom fixa an de an în funcţie de diferiţi parametrii, de buget, de situaţia generală a fotbalului românesc, dar vrem să devenim o echipă abonată la play-off. Am fost acolo în ultimele două sezoane, vrem să continuăm tradiţia”, spune Iftime pentru Playsport

Marius Croitoru are un salariu de 70.000 de euro pe sezon: ”Nu a cerut absolut nimic în plus financiar, va fi la nivelul din actualul sezon. E un salariu OK, cu sistem de bonusare, nu ajunge la nivelul CFR Cluj sau FCSB, dar cred că e printre cele mai bune din Liga 1. Oricum, chiar Marius a spus că acceptă orice contract cu mine, îi trec ce sumă vreau şi mergem mai departe. Avem încredere unul în altul”, a adăugat Valeriu Iftime. 

Pentru a nu-l pierde pe Ongenda liber la finalul sezonului, finanţatorul de la FC Botoşani e pregătit să-l vândă pe Hervin Ongenda în iarnă, iar interes există in zona Golfului. 

”Am deja o propunere concretă printr-un impresar, cu sume, cu date clare, am propus şi eu o anumită pretenţie financiară. Vom vedea unde ajungem în săptămânile următoare, că nu e încă grabă. Mai e până la mercato din iarnă”, a adăugat Valeriu Iftime. 

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare