You are here:

ULTIMA ORĂ | Accidentare gravă la FCSB! Mihai Stoica oferă detalii: "E mai rară, a fost văzut de doi specialişti"

ULTIMA ORĂ | Accidentare gravă la FCSB! Mihai Stoica oferă detalii: "E mai rară, a fost văzut de doi specialişti"

FCSB

Comentarii

O nouă accidentare la FCSB, o accidentare gravă pentru unul dintre fotbaliştii din lotul echipei campioane a României.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a numit fotbalistul care s-a accidentat grav. Este vorba despre David Kiki (30 de ani), fundaşul stânga sosit în vară liber de contract la echipă, care a fost tras pe linie moartă.

David Kiki, accidentare gravă la FCSB. Mihai Stoica a confirmat că e scos din joc "cel puţin până la iarnă"

Kiki are o accidentare "mai rară" şi a fost deja consultaţi de doi specialişti care i-au recomandat să se opereze. Mihai Stoica a anunţat că fundaşul din Benin va fi indisponibil ce puţin până la iarnă. Accidentarea este şi motivul pentru care Kiki a fost scos de pe lista jucătorilor eligibili pentru meciurile din Superliga.

Siyabonga Ngezana s-a accidentat şi el şi este absent pentru o lună de la FCSB. Declaraţiile lui Mihai Stoica despre Kiki au venit ca răspuns pentru cele spuse de impresarul său, Mihai Joiţa, care a reclamat faptul că FCSB îi îngrădeşte dreptul la munca fundaşului dacă îl scoate de pe lista pentru campionat fără să fie accidentat. 

"Ngezana e accidentat, Kiki nu e pe listă, are o accidentare care s-ar putea să-l ţină foarte mult în afara tereului. (n.r. - i se îngrădeşte dreptul la muncă, aşa cum a spus impresarul?)Dacă poate munci. Trebuie să poţi fi apt ca să munceşti, ca să emiţi pretenţii să fii pe listă. Kiki a fost văzut de doi specialişti care i-au recomandat operaţie.

În iarnă poate să fie înapoi pe listă, dacă îşi revină. Accidentarea e mai rară, noi avem toate documentele. Nu e disponibil cel puţin până în iarnă. N-am scos de pe listă pe cineva care putea să joace. El nu poate să joace, ar fi trei meciuri în Cupa României, nu îngrădim dreptul nimănui la muncă", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui David Kiki în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: david kikifcsbaccidentaremihai stoica 

viewscnt
Articole similare