Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Decizie definitivă. Mihai Pintilii trebuie să primească două milioane de euro de la Al Hilal

ULTIMA ORĂ | Decizie definitivă. Mihai Pintilii trebuie să primească două milioane de euro de la Al Hilal

Superliga

Comentarii

Mihai Pintilii va primi două milioane de euro de la Al Hilal, după ce TAS a respins apelul făcut de echipa saudită. Banii reprezintă restanţele pe care le avea de primit mijlocaşul pentru perioada în care a jucat la Al Hilal.

TAS a dat decizia definitivă în cazul despăgubirilor pe care Mihai Pintilii trebuie să le primească de la Al Hilal. Mijlocaşul FCSB-ului trebuie să primească două milioane de euro, după ce TAS a respins apelul făcut de echipa saudită. În plus, cei de la Al Hilal trebuie să achite toate cheltuielile de judecată.

Mihai Pintilii a fost transferat de Al Hilal în vara lui 2014, când FCSB a primit 2,4 milioane de euro în schimbul său, dar a părăsit echipa după numai un an. Ulterior, internaţionalul român a făcut o plângere la FIFA pentru o restanţă de două milioane de euro pe care Al Hilal o avea faţă de el.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului care a intermediat trecerea acestuia de la FCSB la Al Hilal în 2014, a fost singurul martor al procesului de la Lausanne. Ea a şi intentat procesul împotriva saudiţilor.

FIFA i-a dat dreptate lui Pintilii, dar Al Hilal a atacat decizia la TAS, în septembrie 2017. În cele din urmă, TAS a menţinut decizia dată de FIFA şi Pintilii trebuie astfel să primească două milioane de euro.

Afla mai multe despre: mihai pintiliial hilalfcsb 

viewscnt
Articole similare