Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Petrila poate pleca de la CFR Cluj! Conducerea confirmă: ar fi al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | Petrila poate pleca de la CFR Cluj! Conducerea confirmă: ar fi al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a anunţat că atacantul Claudiu Petrila s-ar putea transfera de la campioana României în curând.

Marius Bilaşco, despre transferul lui Claudiu Petrila de la CFR Cluj

Claudiu Petrila (21 de ani) rămâne principalul produs de export al lui Nelu Varga la CFR Cluj. Cotat la 1.5 milioane de euro conform Transfermarkt, acţionarul campioanei i-a fixat o sumă de transfer de 5 milioane de euro jucătorului ofensiv. 

Zvonko Milojkovic, impresarul lui Bogdan Planic, a dezvăluit că Varga i-a transmis că Petrila este de vânzare în schimbul a 5 milioane de euro.

În această vară, discuţiile pentru transferul lui Petrila au continuat, iar mai multe cluburi s-au arătat interesante de atacant. Recent, au apărut informaţii despre interesul lui Fenerbahce şi Galatasaray pentru jucătorul ardelenilor. 

Într-o intervenţie la Orange Sport, Marius Bilaşco a recunoscut că Petrila s-ar putea transfera până la finalul perioadei de mercato, dar totul depinde şi de parcursul european al lui Dan Petrescu cu echipa.

În acest moment, CFR Cluj este în turul III preliminar Conference League şi mai are de disputat returul cu Şahtior Soligorsk şi play-off-ul până în grupele competiţiei. 

"Petrila e un jucător extrem de bun, valoros, care joacă la CFR, chiar dacă în unele momente joacă mai puţin. Strict minutele petrecute pe teren... Ţine de antrenor. Dan Petrescu poate explica mai bine de ce Petrila joacă 10 minute sau 80 de minute în alte momente.

Sunt convins că Petrila se va vinde pe bani. Sunt discuţii în jurul lui. Şi acum sunt discuţii destul de multe. E posibil să plece (n.r. - până la finalul actualei perioade de mercato). Suntem în obiective acum, să vedem ce facem cu Conference League", a declarat Marius Bilaşco pentru Orange Sport. 

Dacă Nelu Varga ar reuşi să-l vândă pe Claudiu Petrila cu 5 milioane de euro, ar fi al treilea cel mai scump transfer din istoria CFR-ului. Primele două locuri sunt ocupate de Alvaro Pereira (6,5 milioane de euro, vândut la FC Porto) şi de Lacina Traore (6 milioane de euro, Kuban Krasnodar).

Afla mai multe despre: cfr clujclaudiu petriladan petrescutransfer claudiu petrila 

viewscnt
Articole similare