Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilitor! Iordănescu a refuzat banii lui Becali când a văzut ce scrie în documentul trimis de finanţatorul FCSB: "Ce, interzice legea?"

Umilitor! Iordănescu a refuzat banii lui Becali când a văzut ce scrie în documentul trimis de finanţatorul FCSB: "Ce, interzice legea?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are metodele sale atunci când nu mai doreşte să colaboreze cu un angajat. Lui Edi Iordănescu i-a trimis un document umilitor, prin care şi-a făcut jocul, în cele din urmă. Antrenorul a refuzat banii şi a plecat de la echipa din Berceni.

"Pomană", cuvântul care l-a făcut pe Edi Iordănescu să renunţe la banii lui Gigi Becali

În urmă cu câteva zile, înainte de anunţul oficial al plecării lui Edward Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB i-a cerut lui Gigi Becali banii de pe urma clauzelor încălcate de omul de afaceri din contractul semnat de cele două părţi. 

Iordănescu junior a anunţat că va dona cei 500.000 de euro pe care urma să-i încaseze, apoi a renunţat la pretenţii. Gigi Becali a fost pregătit să-i ofere salariile pe lunile noiembrie şi decembrie, dar a scris "pomană" în documentul trimis prin avocaţii săi spre antrenor. 

"Da, i-am trimis despăgubiri, prin avocat, sub formă de pomană, aşa am scris eu, prin avocat, referitor la salariile pe noiembrie şi decembrie. Avocatul lui cerea 500.000 (n.r. - de euro), eu i-am propus pomană pe luna noiembrie şi decembrie, aşa am scris, aşa am considerat eu. 

Avocaţii scriu ceea ce dictez eu. Ce, interzice legea să scrii pomană?”, a spus Becali la Punctul Culminant.

Antrenorul a refuzat "pomana" omului de afaceri, o mişcare anticipată de finanţatorul FCSB: „Eu cunosc psihologia omului, am pus pomană ca să nu ceară clauza de 500.000 de euro. Şi nu a cerut-o", a adăugat Gigi Becali. 

Pentru sursa citată, omul de afaceri şi-a cerut scuze familiei lui Anghel Iordănescu, fostul antrenor al Stelei Bucureşti şi selecţioner al naţionalei României, pentru plecarea lui Iordănescu junior de pe banca vicecampioanei. 

De asemenea, Gigi Becali urma să-i ofere un episod lui Edi Iordănescu, prin care să-i demonstreze că el are cea mai mare autoritate în club, deşi l-a lăsat pe principal să se ocupe de echipă. 

În ziua în care s-a despărţit de jucătorii din vestiar, fiul fostului selecţioner a avut câteva cuvinte să-i transmită omului de afaceri. "Vrea să conducă în felul dânsului, e dreptul lui".

FCSB are un nou antrenor, Toni Petrea, care a semnat contractul şi a condus, marţi, primul antrenament. 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbgigi becaligigi becali pomana edi iordanescumantrebnor fcsbtoni petrea fcsb 

viewscnt
Articole similare