You are here:

Un antrenor din Superliga, aproape să semneze un nou contract: "Suntem în negocieri"

Un antrenor din Superliga, aproape să semneze un nou contract: "Suntem în negocieri"

Superliga

Comentarii

Bernd Storck, antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe este aproape să-şi prelungească şederea pe banca formaţiei covăsnene, după instalarea sa pe banca echipei din play-off, în luna noiembrie.

Tehnicianul german în vârstă de 61 de ani este aproape de a semna un nou contract cu Sepsi Sf. Gheorghe, după seria de rezultate pozitive, de la instalarea sa. A preluat-o pe Sepsi într-un moment dificil pentru formaţia din Covansa şi a reuşit calificarea echipei în play-off, acolo unde a avut parte de rezultate pozitive, printre primele şase echipe ale campionatului.

Patronul echipei, Laszlo Dioszegi, este mulţumit de jocul echipei sub comanda lui Bernd Storck, lucru pe care l-a declarat în mai multe rânduri, şi speră că ambele părţi se pot înţelege asupra prelungirii actualei înţelegeri.

Bernd Storck a câştigat încrederea conducerii

"Suntem în negocieri, în contact, ambele părţi vrem să continuăm, vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe. Nu este prima oară când spun că mă simt foarte bine în România, mă simt foarte bine. Oamenii sunt foarte amabili, ajută, am atmosferă foarte bună, profesionistă.

Fanii sunt alături de echipă. Facem o treabă bună împreună. Merităm să fim în top 6. Da, am fost un pic norocoşi să fim în play-off, dar aţi văzut şi contra FCSB că merităm, că suntem competitivi în meciurile tari. Înscriem mult, printre cele mai multe goluri din ligă, sper să continuăm pe această linie", a declarat Bernd Storck, conform gsp.ro

Laszlo Dioszegi a vorbit şi el despre semnarea unui nou contract şi prelungirea actualei înţelegeri a lui Bernd Storck cu Sepsi.

"Sută la sută. Am discutat, am convenit... Săptămâna asta, semnăm actele. Toate datele au fost convenite şi de noi, şi de dânşii (n.r. tabăra lui Bernd Storck). Am considerat, împreună, că este drumul cel bun, sperăm să fie de bun augur", a spus Dioszegi, conform sursei citate mai sus.

Afla mai multe despre: sepsibernd storcklaszlo dioszegyplay-offsuperliga 

viewscnt
Articole similare