Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un apropiat al Alinei Kabaeva a rupt tăcerea. Lovitură de teatru: cum a răspuns iubita lui Vladimir Putin când prietenele au implorat-o să oprească războiul

Un apropiat al Alinei Kabaeva a rupt tăcerea. Lovitură de teatru: cum a răspuns iubita lui Vladimir Putin când prietenele au implorat-o să oprească războiulgalerie foto

Special

Comentarii

O persoană apropiată de Alina Kabaeva a rupt tăcerea şi a dezvăluit că fosta mare gimnastă şi iubita lui Vladimir Putin a fost pusă sub presiune de către prietenele ei.

Înainte ce Rusia să declanşeze războiul din Ucraina, Vladimir Putin i-ar fi trimis în Elveţia pe Alina Kabaeva - iubita lui şi pe copii pe care i-ar avea împruneă. Preşedintele Rusiei a dorit astfel să-şi pună familia la adăpost.

Page Six, secţiune de mondenităţi a cotidianului New York Post, a anunţat în exclusivitate că Alina Kabaeva şi copiii ei s-ar ascunde într-o cabană de lux din Elveţia, aflată în apropiere de Lugano.

O persoană apropiată de Alina Kabaeva, mărturie de ultimă oră: ”Prietenele o imploră să-l oprească pe Putin”

Acum, Page Six vine cu o mărturie a unei persoane apropiate de Alina Kabaeva, care a dezvăluit sub protecţia anonimatului că prietenele fostei mare gimnaste fac presiuni asupra ei să meargă la Vladimir Putin şi să-l roage să oprească masacrul din Ucraina.

Conform sursei Page Six, preşedintele Rusiei a refuzat constant să asculte sfaturile apropiaţilor săi, dar lucrurile s-ar putea schimba dacă rugăminţile ar veni de la Alina Kabaeva.

Potrivit persoanei din anturajul Alinei Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin se teme însă că nu va reuşi să aibă o întâlnire faţă în faţă cu Vladimir Putin, deoarece acesta este foarte bine protejat, mai ales că se teme să nu fie asasinat.

În plus, Alina Kabaeva se teme că, odată ieşită din Elveţia, ar putea rămâne blocată în Rusia, din cauza sancţiunilor internaţionale care au fost dictate împotriva ei:

”Prietenele Alinei o imploră să zboare la Putin (n.r. Alina Kabaeva s-ar afla în Elveţia) şi să-l convingă să pună capăt războiului. Se pare că nu ascultă de nimeni, dar poate că pe ea ar putea să o asculte.

Putin este înconjurat de foarte multe inele de securitate. Alina spune că nu ştie dacă poate ajunge la el şi, chiar dacă o va face, nu ştie dacă ar putea să iasă din nou din Rusia (n.r. pentru a reveni în Elveţia) pentru a fi alături de copiii lor”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Totuşi, aceeşi sursă susţine că Alina Kabaeva îşi protejează foarte bine identitatea şi se foloseşte de paşapoarte false pentru a călători:

”Alina ar putea călători sub mai multe nume şi paşapoarte diferite. Ea zboară cu avioane private şi nu ar risca să călătorească cu propriul ei nume”, a mai spus persoana din anturajul Alinei Kabaeva.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ALINA KABAEVA!

Alina Kabaeva ar putea fi expulzată din Elveţia

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva s-ar ascunde în această perioadă într-o cabană retrasă şi foarte bine păzită din Lugano, Elveţia, dezvăluire făcută de Page Six.

La scurt timp, în mediul online a început să circule o petiţie prin care peste 50.000 de semnatari cer autorităţilor elveţiene să o dea afară din ţară pe Alina Kabaeva.

Denumită ”Reuneşte-i pe Eva Braun şi Fuhrerul ei”, petiţia a ajuns în atenţia autorităţilor din Elveţia, care susţin însă că, până acum, n-au informaţii precise despre faptul că Alina Kabaeva s-ar afla Ţara Cantoanelor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alina kabaeva 

viewscnt
Articole similare