Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Italia oferă 700.000 de euro pentru un tânăr jucător din Liga 1. "Este adevărat. Vedem ce se întâmplă"

Un club din Italia oferă 700.000 de euro pentru un tânăr jucător din Liga 1. "Este adevărat. Vedem ce se întâmplă"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta al celor de la FC Botoşani, Denis Haruţ (21 de ani), este dorit de o formaţie din Serie B, iar o primă ofertă a fost trimisă către moldoveni.

Internaţionalul de tineret, Denis Haruţ, este unul dintre cei mai constanţi şi valoroşi tineri fotbalişti români. Parcursul bun din acest an cu FC Botoşani, calificată în premieră în play-off, la adus pe Haruţ în atenţia Universităţii Craiova, dar şi al cluburilor din străinătate. O formaţie din Italia, Serie B, a trimis deja o ofertă de 700.000 de euro, însă patronul Valeriu Iftime nu este foarte convins că este suma potrivită.

"Este adevărat că am primit o ofertă din Italia pentru el, dar partea financiară nu mă prea încântă. Să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului. Dacă aş fi primit 1 milion de euro, l-aş fi dat", a declarat Valeriu Iftime, pentru Ziare.com.

În trecut, Denis Haruţ a mai fost dorit şi de Dinamo, dar s-a aflat şi pe lista celor de la FCSB. Ultima formaţie care l-a dorit a fost şi cea care s-a aflat cel mai aproape de a obţine semnătura jucătorului timişorean. Craiova nu s-a înţeles cu FC Botoşani asupra sumei de transfer, însă timpul nu este pierdut.

"Între el şi Craiova este o dragoste de asta, cu bătaie lungă. L-au dorit când era la Timişoara, dar copilul a venit la noi. Aş prefera să-i dau drumul afară", a completat finanţatorul lui FC Botosani pentru aceeaşi sursă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare