Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Marea Britanie, gata să-i aplice ”decisiva” lui Gigi Becali! Oferă 5.000.000 de euro pentru ”motorul” FCSB-ului

Un club din Marea Britanie, gata să-i aplice ”decisiva” lui Gigi Becali! Oferă 5.000.000 de euro pentru ”motorul” FCSB-ului

Fotbal

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) rămâne unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Superligă, iar în ianuarie ar putea prinde transferul mult aşteptat spre Vest.

Presa britanică anunţă că noul director sportiv al celor de la Rangers, Nils Koppen, ar putea opera patru transferuri interesante în această iarnă, printre care şi cel al mijlocaşului român Darius Olaru.

  • 5.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, conform transfermarkt.de.
  • 14 meciuri în naţionala României a adunat Darius Olaru.

Darius Olaru, din nou în atenţia celor de la Rangers

Fotbalistul celor de la FCSB se află pe lista celor de la Rangers de aproximativ doi ani, însă pretenţiile financiare exagerate ale patronului de la FCSB, Gigi Becali, i-a determinat pe scoţieni să se retragă de la discuţii de fiecare dată.

De data aceasta, situaţia ar putea fi altfel, Nils Koppen este decis să-şi pună amprenta serios asupra clubului, iar englezii notează că patru jucători ar putea ajunge pe Ibrox din această iarnă.

Este vorba de mijlocaşul Ryan Kent, de la Fenerbahce, fundaşul Ben Godfrey de la Everton, atacantul Lawrence Shankland de la Hearts şi mijlocaşul Darius Olaru de la FCSB.

La mijlocul terenului, Koppen ar putea reaprinde interesul din vară pentru mijlocaşul celor de la FCSB, Darius Olaru, care i-ar putea oferi lui Clement o scânteie de creativitate la mijlocul terenului. I-ar putea activa clauza de reziliere, de 5.000.000 de euro (4.300.000 de lire sterline).

Tânărul de 25 de ani a marcat şapte goluri şi a creat alte 10 şanse mari, în 18 apariţii din campionat, având o medie de 2,2 pase cheie pe meci.

Sezonul trecut, internaţionalul român a atras atenţia cu un gol şi 19 ocazii mari create, cu o medie de 2,2 pase-cheie pe meci, în 37 de partide.

James Tavernier este singurul jucător de la Rangers care are pase-cheie pe meci, în Premiership, în acest sezon, peste 2,1 – mai exact 3,4. Niciun alt mijlocaş de la Rangers nu depăşeşte 1,7 pase-cheie pe meci.

Asta sugerează că inepuizabilul playmaker are abilitatea de a oferi opţiuni creative la mijlocul terenului pentru Clement”, anunţă presa britanică.
 

Afla mai multe despre: darius olarurangersclementkoppenmarea britanie 

viewscnt
Articole similare