Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club uriaş din Liga 1, de vânzare! Patronul a făcut anunţul: ”Ne punem oricând la masa negocierilor”

Un club uriaş din Liga 1, de vânzare! Patronul a făcut anunţul: ”Ne punem oricând la masa negocierilor”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mititelu jr. a anunţat că FC U Craiova încă este de vânzare, aşa cum spusese încă din decembrie.

În decembrie 2021, FC U Craiova ocupa un loc de baraj în Liga 1 şi nu reuşea să învingă nici cele mai slab cotat echipe din campionat.

Fanii şi conducerea se aflau într-un conflict deschis, iar Adrian Mititelu jr. anunţa că plănuieşte să vândă clubul.

Certurile cu suporterii au fost motivul principal din spatele dorinţei patronului de a ”scăpa” de clubul oltean, aceştia fiind nemulţumiţi de parcursul modest al echipei.

Între timp, după ce Adi Mutu, Flavius Stoican şi Eugen Trică, Nicolo Napoli a fost readus la club pentru un al optulea mandat.

Anumite voci din fotbalul românesc s-au amuzat pe seama aducerii italianului înapoi în Bănie, însă venirea sa a fost cea mai înţeleaptă decizie făcută de olteni în acest sezon.

Napoli a reuşit să lege şi să omogenizeze echipa, iar FC U a urcat din zona roşie a clasamentului şi stă ”liniştită” la trei puncte în faţa Mioveniului.

Un club uriaş din Liga 1, de vânzare

FC U Craiova ar avea al treilea cel mai mare buget din Liga 1, după CFR şi FCSB, astfel că rezultatele şi jocul echipei erau cu adevărat dezamăgitoare, având în vedere valoarea lotului.

În ciuda faptului că s-a liniştit conflictul dintre fani şi conducere, Adrian Mititelu jr. a dezvăluit că clubul încă este de vânzare, deşi a afirmat că tatăl său ”trebuie să rămână la cârma echipei”.

Am spus că echipa este de vânzare, după acea ceartă cu suporterii. Nu s-a găsit însă un cumpărător. Dacă va fi unul disponibil, ne punem oricând la masa negocierilor.

Nu am un preţ în cap! Acum ce facem, lăsăm echipa să retrogradeze, să se ducă de râpă? Noi încercăm să scoatem maximum.

Tata trebuie să rămână la cârma echipei şi să realizeze ce îşi doreşte. Este încă în putere!

Când spui Universitatea Craiova, spui Adrian Mititelu. El este sufletul acestei echipe”, a declarat Adrian Mititelu jr., pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: adrian mititelu jr. 

viewscnt
Articole similare