Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor al FCSB-ului, dorit de Sepsi după despărţirea de Grozavu? Prima reacţie

Un fost antrenor al FCSB-ului, dorit de Sepsi după despărţirea de Grozavu? Prima reacţie
Comentarii

Nicolae Dică ar fi dorit de Sepsi după despărţirea de Leo Grozau, însă Răzvan Burleanu susţine că nu a primit vreo veste despre plecarea secundului naţionalei.

Sepsi şi Leo Grozavu s-au despărţit oficial, vineri, după aproape doi ani de colaborare. Echipa începuse neaşteptat de modest actualul sezon, după ce îl terminase pe ultimul pe poziţia a patra, astfel că şefii formaţiei covăsnene au ales să meargă în altă direcţie.

Laszlo Boloni a fost primul nume vehiculat ca înlocuitor al lui Grozavu, iar acum s-a ivit o altă variantă surpriză. Nicolae Dică ar fi pe lista lui Laszlo Dioszegi, însă Răzvan Burleanu susţine că nu a primit vreo veste despre o posibilă plecare a secundului echipei naţionale.

Un fost antrenor al FCSB-ului, dorit de Sepsi după despărţirea de Grozavu?

”(n.r. Se vorbeşte despre posibilitatea ca Nicolae Dică să ajungă antrenor la Sepsi. Aţi avut vreo discuţie cu dânsul în acest sens?) Nu am avut nicio discuţie pe acest subiect, deci nu cunosc acest subiect”, a fost reacţia preşedintelui FRF.

Laszlo Dioszegi a fost antrenorul care a codnus-o pe Sepsi către cele mai mari performanţe din istoria clubului. Prima finală de Cupa României şi prima calificare în cupele europene, obţinută prin clasarea pe locul patru sezonul trecut şi câştigarea barajului cu Viitorul, au fost reuşite sub conducerea lui Grozavu.

Afla mai multe despre: sepsileo grozavunicolae dică 

viewscnt
Articole similare