Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost campion mondial pleacă din Europa. Şi-a anunţat deja clubul cu privire la decizie

Un fost campion mondial pleacă din Europa. Şi-a anunţat deja clubul cu privire la decizie

Premier League

Comentarii

Un jucător de top din Premier League, campion mondial cu naţionala ţării sale, urmează să plece din Europa în această iarnă.

Va pleca din Europa un campion mondial din 2018

Se pregăteşte o nouă mutare de top în fotbalul mondial, cu un jucător care pleacă din Europa spre un alt continent.

Însă, de această dată, nu este vorba de Asia, în speţă zona Golfului, ci de Statele Unite. Jucătorul în cauză este Hugo Lloris.

Campion mondial cu Franţa în 2018, Lloris este tentat să o lase pe Tottenham şi să accepte provocarea numită Major League Soccer (MLS).

Echipa la care poate ajunge este Los Angeles FC, acolo unde, recent, s-a retras din fotbal un alt fotbalist foarte important în ultimele două decenii: italianul Giorgio Chiellini.

Hugo Lloris ar fi informat deja conducerea celor de la Spurs că a acceptat propunerea venită din partea celor de la LAFC, iar verdictul final îi apariţine însuşi jucătorului, conform lui Paul O Keefe, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri.

Ajuns la 37 de ani, Hugo Lloris este la Tottenham din 2012, după ce a fost la Lyon (2008-2012) şi Nice (2005-2008).

A jucat 444 de meciuri pentru Spurs, în care a primit 508 goluri, iar în 151 de partide a păstrat poarta londonezilor intactă.

De asemenea, Lloris este campion mondial cu naţioanala Franţei în 2018, fiind chiar şi căpitanul acesteia. Este, totodată, şi vicecampion mondial, în Qatar 2022.

Afla mai multe despre: hugo lloristottenhamcampions mondial 

viewscnt
Articole similare