Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist promiţător de la Dinamo îşi face cunoscută drama: "Nu-mi răspund la telefon. Am fost înlăturaţi ca nişte câini vagabonzi"

Un fotbalist promiţător de la Dinamo îşi face cunoscută drama: "Nu-mi răspund la telefon. Am fost înlăturaţi ca nişte câini vagabonzi"
Comentarii

Liviu Gheorghe (22 de ani), unul dintre cei mai promiţători jucători ai generaţiei sale de la Dinamo Bucureşti, şi-a povestit drama din ultimii ani.

Ce s-a întâmplat cu Liviu Gheorghe

Cu şase meciuri pentru prima echipă a "câinilor" şi selecţionat la naţionalele under al României, Liviu Gheorghe a dispărut de la Dinamo Bucureşti de câţiva ani. El a fost împrumutat la Înainte Modelu, unde joacă în prezent, la Axiopolis, Daco-Getica, Sportul Snagov sau Dacia Unirea Brăila şi nu i s-a oferit vreo explicaţie pentru care nu a progresat la Dinamo. 

Mai mult, el consideră că e vânat de cei de la Dinamo, care nu-i permit să devină jucător liber. 

„Da, mai sunt sub contract cu Dinamo, dar degeaba! Nu îmi răspund la telefon şi nici actele nu mi le-au dat. 

Doar cu domnul antrenor Mihali (n.r. - plecat între timp de la Dinamo) am discutat direct. Mi-a spus să revin la juniori, nu la echipa mare. Dar eu am 22 de ani, nu mai sunt junior! Le-am spus să-mi dea actele, că vreau să rămân liber, dar n-am primit niciun răspuns!

Am fost împrumutat mereu, niciodată nu am fost binevenit când trebuia să mă prezint la reunire. N-am fost la nicio reunire a lui Dinamo de când am plecat sub formă de împrumut”

Încerc să-mi găsesc un angajament acum, dar nu pot să fac nimic dacă nimeni de la Dinamo nu îmi răspunde la telefon. Degeaba vorbesc în stânga şi în dreapta, dacă tot la problema actelor se ajunge. 

Cu o pregătire bună şi un program pe măsură, 100% aş fi putut ajuta şi eu echipa în liga secundă, dar nu mai am speranţe că pot să revin. Dinamo mi-a adus multe bucurii, dar parcă şi mai multe regrete şi frustrări”, spune Liviu Gheorghe pentru Gazeta Sporturilor

După ce a irosit ani importanţi din cariera sa, mijlocaşul se simte descumpănit. 

„Oricum, nu ştiu cu ce am greşit clubului meu de suflet. Noi, generaţia 98-99, am ridicat clubul, am jucat în Youth League la categoria noastră de vârstă, am câştigat campionatul şi am jucat finale în Liga Elitelor în fiecare an, dar respect din partea conducerii n-am primit niciodată. Am fost înlăturaţi ca nişte câini vagabonzi! Cineva a avut «grijă» de generaţia nostră. Sunt dezamăgit profund.

Vă spun sincer, am intrat în depresie după ce am plecat! Cei din club îmi spuneau că sunt printre cei mai promiţători tineri. Acum, sunt un nimeni care trebuie să se antreneze cu juniorii. Lucrurile întâmplate la Dinamo şi-au pus vizibil amprenta asupra mea.

Eram selecţionat la toate naţionalele de juniori, nu am lipsit de la nicio selec ţie până la U19, după au avut grijă să dispar din peisaj şi să mă trimită în umbră", a mai spus fotbalistul pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: liviu gheorghedinamo 

viewscnt
Articole similare