Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de Inter a fost asemănat cu Gică Hagi, după succesul cu Benfica: ”Parcă l-am fi revăzut pe gazon!”

Un jucător de Inter a fost asemănat cu Gică Hagi, după succesul cu Benfica: ”Parcă l-am fi revăzut pe gazon!”

Fotbal

Comentarii

Inter Milano a reuşit o victorie uriaşă, marţi seară, la Lisabona, contra celor de la Benfica, scor 2-0 (0-0), în manşa tur a sferturilor de finală din Lig Campionilor, iar italienii sunt acum cu un pas în ”careu de aşi”.

Alessandro Bastoni a adus aminte de Gică Hagi

Partida retur este programată miercuri, 19 aprilie, ora 22:00, la Milano, iar trupa lui Simone Inzaghi este mare favorită la calificare.

Primul gol al italienilor pe ”Da Luz” a fost marcat la capătul unei centrări excepţionale a fundaşului central Alessandro Bastoni.

Nu te-ai fi aşteptat la o asemenea execuţia din partea unui jucător care, în principiu, ar trebui doar să respingă baloane din zona careului propriu.

Cu toate acestea, Bastoni a înaintat curajos în flancul stâng, s-a uitat în careu, la colţul lung, unde a observat că mai mulţi colegi au tendinţa de a se demarca, apoi a trimis o centrare cu efect, direct pe fruntea lui Nicolo Barella.

Mijlocaşul lui Inter nu este nici el foarte mare, nu are o detentă de invidiat, însă, în această fază s-a plasat foarte bine şi a plasat balonul foarte bine, pe contre-pied, fără şanse pentru portarul advers, Vlachodimos.

VIDEO: Golul marcat de Barella

Fanii lui Inter au fost extrem de încântaţi de rezultatul partidei, iar mulţi dintre aceştia s-au arătat surprinşi cât de bine a centrat Alessandro Bastoni la primul gol.

Unii l-au asemănat pe fundaş cu Gheorghe Hagi, cel care avea o precizie fantastică la astfel de faze.

Dar ce centrare a trimis Bastoni?! Parcă l-am fi revăzut pe Gheorghe Hagi...”, au exclamat suporterii italieni, conform presei din Peninsulă.

Afla mai multe despre: gica hagibastonibenficainter 

viewscnt
Articole similare