Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din naţionala României vine la FCSB. Când s-ar putea realiza mutarea

Un jucător din naţionala României vine la FCSB. Când s-ar putea realiza mutarea

FCSB

Comentarii

Un jucător din naţionala României va reveni la FCSB, mutare care are mari şanse să se realizeze încă din această iarnă.

Toni Petrea ar putea avea în lot încă din această iarnă un jucător pe care Mirel Rădoi s-a bazat destul de mult la echipa naţională. Jucătorul nu mai este dorit de actuala echipă şi sunt mari şanse ca mutarea să se realizeze.

Un jucător din naţionala României vine la FCSB

Unul dintre jucătorii pe care Mirel Rădoi i-a folosit destul de mult în ultimele meciuri ale naţionalei României va reveni la FCSB. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla încă din această iarnă sau mutarea se va realiza în vară.

Este vorba despre Dragoş Nedelcu, cel care nu mai este dorit de Fortuna Dusseldorf, din cauza rezultatelor slabe. Mijlocaşul de 24 de ani a fost rezervă în ultimul meci de campionat, eşec cu 0-1 în faţa lui Heidenheim, în liga a doua din Germania.

Nedelcu n-a mai jucat de pe 16 octombrie într-un meci pentru Fortuna Dusseldorf şi în ultimele partide fie a fost lăsat în afara lotului, fie a fost rezervă neutilizată.

În urmă cu o săptămână, antrenorul Christian Preuser a explicat că Dragoş Nedelcu n-a mai fost utilizat din cauza performanţelor slabe, dar speră că acest lucru se va schimba :"Am avut o discuţie cu Dragoş după ce nu a fost în lot şi am văzut o reacţie bună din partea lui”.

Dragoş Nedelcu a fost împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf până la finalul acestui sezon. Nemţii au opţiune pentru un transfer definitiv, dar sunt şanse extrem de mici să o activeze.

Drept urmare, este aproape sigur că Dragoş Nedelcu va reveni la FCSB, fie în această iarnă, fie în vară, după ce se va termina sezonul.

Dragoş Nedelcu a fost în ultima vreme o prezenţă constantă la echipa naţională, unde a jucat în 3 din ultimele 5 meciuri (la meciul cu Germania a fost suspendat). În două dintre aceste partide a fost titular.

Afla mai multe despre: dragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare