Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un milionar ar putea prelua mâine o echipă din România. Are o avere impresionantă

Un milionar ar putea prelua mâine o echipă din România. Are o avere impresionantă

Fotbal intern

Comentarii

O echipă din România care are probleme financiare ar putea primi luni o veste bună.

Un om de afaceri cu o avere de aproximativ 150 de milioane de euro ar putea reprezenta colacul de salvare pentru una dintre echipele mari din România.

Acesta a cerut mai multe detalii despre situaţia clubului şi a stabilit ziua de luni ca termen pentru clarificarea situaţiei.

Milionarul care ar putea prelua o echipă din România. Luni aşteaptă răspunsul final

Dinamo traversează cea mai grea perioadă din istoria sa. Clubul se află în insolvenţă şi caută să-şi construiască un buget care să-i permită revenirea în Liga 1, la finalul acestui sezon.

Oficialii echipei din Ştefan cel Mare au reuşit să atragă un sponsor principal, casa de pariuri 888, care oferă 200.000 de euro, însă este cale lungă până la două milioane de euro - bugetul pe care şefii clubului l-ar dori.

Luni, situaţia lui Dinamo ar putea deveni mult mai bună. Mohammad Murad, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România, a recunoscut negocierile, dar susţine că a cerut unele clarificări.

”Încă nu am primit un răspuns exact vizavi de solicitări, dar mai aştept cel târziu până luni. Timpul este scurt, trebuie să vedem ce e de făcut”, a spus Mohammad Murad, într-o declaraţie făcută pentru gsp.ro în urmă cu două zile.

Potrivit playsport.ro, Mohammad Murad este dispus să contribuie cu 1,2 milioane de euro, bani în schimbul cărora ar urma să primească acţiuni, dar a pus o condiţie: îşi doreşte încă un partener care să aducă aceeaşi sumă.

În vârstă de 55 de ani, Mohammad Murad are o avere estimată la 150 de milioane de euro, pe care şi-a construit-o mai ales prin investiţiile pe care le-a făcut în industria hotelieră şi în turism.

Omul de afaceri de origine libiană deţine mai multe hoteluri atât în Bucureşti, cât şi pe malul Mării Negre. În trecut, el a mai ajutat-o pe Dinamo prin diferite contracte de sponsorizare şi chiar a fost tentat la un moment dat să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Libanez la origine, Mohammad Murad a ajuns în România în anul 1982, pentru a urma cursurile Facultăţii de Medicină din Iaşi. Ulterior, după absolvire, s-a orientat înspre afaceri.

Afla mai multe despre: murad 

viewscnt
Articole similare