Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un munte de bani! Ce salariu îi oferă Beckham lui Cristiano Ronaldo pentru a semna cu Inter Miami

Un munte de bani! Ce salariu îi oferă Beckham lui Cristiano Ronaldo pentru a semna cu Inter Miami
Comentarii

David Beckham, patronul lui Inter Miami, îl vrea pe Cristiano Ronaldo (37 de ani) la echipa sa din Major League Soccer şi e gata să-i ofere un salariu impresionant pentru a semna contractul în Statele Unite. Presa din Anglia a aflat ce sumă de bani i-a pus pe masă Beckham lui CR7.

Inter Miami îl vrea pe Cristiano Ronald în ianuarie 2023, când se deschide perioada de mercato în Europa. David Beckham a discutat deja cu starul din Portugalia pentru a-i propune să semneze în SUA, iar oferta salarială este una atrăgătoare pentru Ronaldo.

Un munte de bani! Ce salariu îi oferă Beckham lui Cristiano Ronaldo pentru a semna cu Inter Miami

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United prinde tot mai mult contur. După ce în vară a ratat transferul departe de Old Trafford, dorinţa lui CR7 de a pleca de la United s-ar putea îndeplini în ianuarie 2023, dacă acceptă oferta lui David Beckham.

Fostul jucător de la Real Madrid îl vrea pe Cristiano Ronaldo, şi el legendă la Madrid, la actuala sa echipă din MLS, Inter Miami. Omul cu banii de la Miami, Beckham, i-a propus un salariu anual de 30 de milioane de euro lui Cristiano Ronaldo pentru a sune "da" ofertei din MLS, scrie Daily Star.

Beckham ar vrea să aducă un nou star la Inter Miami, după ce Gonzalo Higuain şi-a anunţat retragerea la finalul acestui sezon.

David Beckham l-a contactat pe Cristiano Ronaldo pentru transferul la Inter Miami

David Beckham l-a pierdut pe Gonzalo Higuain, care s-a retras din fotbal, dar vrea să dea o lovitură de imagine în ianurie 2023. Deşi s-a discutat mult despre aducerea lui Messi la Inter Miami, se pare că rivalul Cristiano Ronaldo e mai aproape de această mutare.

Potrivit jurnalistului portughez Pedro Almeida, David Beckham l-a contactat şi a discutat cu Cristiano Ronaldo despre posibilitatea transferului lui CR7 în Statele Unite, la Inter Miami, în ianurie 2023. În Europa, perioada de mercato din 2023 se deschide pe 1 ianuarie.

Atunci, Cristiano Ronaldo şi-ar putea îndeplini dorinţa de a pleca de la Manchester United, aşa cum a încercat toată vara trecută. Jorge Mendes, agentul lui CR7, l-a propus la Bayern, Atletico Madrid sau Chelsea, dar cluburile au refuzat semnătura cvintuplului câştigător al Balonului de Aur.

Cristiano Ronaldo a jucat foarte puţin în noul sezon la Manchester United, din cauza faptului că a ratat o bună parte a pregătirii din vară. Erik ten Hag l-a folosit pe Ronaldo în doar 468 de minute, în nouă partide, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: inter miamisalariucristiano ronaldodavid beckham 

viewscnt
Articole similare