Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou abandon la un turneu de tenis din Spania. Jannik Sinner s-a retras de la Barcelona. Cum şi-a motivat decizia

Un nou abandon la un turneu de tenis din Spania. Jannik Sinner s-a retras de la Barcelona. Cum şi-a motivat decizia

Tenis

Comentarii

Jannik Sinner (21 de ani) a acuzat probleme de ordin medical şi a fost nevoit să renunţe la turneul de la Barcelona.

Un nou abandon la un turneu de tenis din Spania. Jannik Sinner s-a retras chiar înainte de sferturile de finală de la Barcelona

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner (cap de serie numărul 4) a anunţat că nu se simte bine şi s-a retras înaintea meciului din sferturile de finală de la Barcelona, înaintea meciului cu compatriotul său Lorenzo Musetti, locul 20 mondial.

Astfel, în semifinale, Musetti îl va înfrunta pe învingătorul meciului dintre grecul Stefanos Tsitsipas şi australianul Alex De Minaur.

Sinner a explicat pe Instagram motivele absenţei sale surprinzătoare de la confruntarea cu Musetti, pentru un loc în semifinale:

”Nu mă simt bine de câteva zile. Îmi voi face timp să mă odihnesc şi să mă recuperez. Vă mulţumim tuturor pentru sprijin şi mult succes lui Lorenzo pentru restul turneului".

Retragerea forţată a lui Jannik Sinner de la Barcelona vine la o zi după ce şi Rafael Nadal a anunţat că nu poate participa la un alt turneu din Spania, cel de la Madrid, tot din motive medicale.

Afla mai multe despre: sinnertenis 

viewscnt
Articole similare