Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou eşec pentru Voluntari. Ce le-a reproşat Liviu Ciobotariu elevilor săi: ”Mă deranjează”

Un nou eşec pentru Voluntari. Ce le-a reproşat Liviu Ciobotariu elevilor săi: ”Mă deranjează”

Fotbal intern

Comentarii

Liviu Ciobotariu a reacţionat după eşecul echipei sale în faţa Universităţii Craiova.

Un nou eşec pentru Voluntari. Ce le-a reproşat Liviu Ciobotariu elevilor săi: ”Mă deranjează”

FC Voluntari a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-1, în etapa a şaptea din play-off-ul Ligii 1.

Astfel, formaţia ilfoveană rămâne pe locul patru în play-off, cu 30 de puncte, dar poate fi întrecută de Farul, dacă constănţenii câştigă cu CFR Cluj.

La finalul jocului, Liviu Ciobotariu a fost dezamăgit de prestaţia echipei sale, care a ajuns la cinci eşecuri în play-off.

De asemenea, antrenorul de la Voluntari a precizat ce anume l-a deranjat în mod special la jucătorii săi.

”Meritam mai mult din acest joc, au fost două reprize diferite, prima în care Craiova a avut mai multe ocazii de gol, iar a doua ne-a aparţinut în totalitate. Nu-mi aduc aminte ca ei să fi avut vreo ocazie în partea a doua. Suntem frustraţi şi nemulţumiţi de rezultat, pentru că puteam pleca cu un rezultat de egalitate.

Eu sunt vinovat, probabil că n-am exersat foarte bine fazele fixe, trebuia să fiu mai atent. Se întâmplă, doar că e al doilea joc consecutiv în care primim gol din fază fixă şi mă deranjează.

Vom încerca să remediem, dar deja se întâmplă la fiecare joc şi nu-mi convine. Vorbim de responsabilitate şi... Repet, la fotbal se întâmplă, mai greşim şi noi, mai greşesc şi jucătorii.

Important e că am arătat bine astăzi, în repriza a doua am jucat de la egal la egal cu o echipă care se bate la titlu. Noi suntem o echipă greu de învins. Am făcut un joc bun, îmi pare rău că puteam pleca cu un rezultat de egalitate.

(n.r. despre Tamaş la petrecere de Înviere) Exclus, am stat în cantonament, au fost cinci jucători care au vrut să meargă să ia lumină, dar la ora 1....(n.r. Gabi nu era printre ei?) ba da, şi Gabi, la 1 au fost la hotel”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvoluntari 

viewscnt
Articole similare