Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, dezamăgit că planul său nu a dat roade cu CFR: ”Acolo am fi vrut să îi surprindem”. Cine l-a pierdut din marcaj pe Boateng la gol

Liviu Ciobotariu, dezamăgit că planul său nu a dat roade cu CFR: ”Acolo am fi vrut să îi surprindem”. Cine l-a pierdut din marcaj pe Boateng la gol

FC Voluntari

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să o învingă la limită pe FC Voluntari, scor 1-0, în a şasea etapă a play-off-ului.

După două înfrângeri dureroase la rând, împotriva Craiovei şi FCSB-ului, CFR Cluj a reuşit să simtă din nou gustul victoriei, în urma duelului cu Voluntari.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a reuşit să se impună cu 1-0, graţie golului marcat de Nana Boateng în minutul 83, în urma unui corner.

Campioana României nu avusese mari ocazii decât în primele minute ale meciului, când a ratat un penalty, şi părea că meciul are să se încheie la egalitate.

Însă, închizătorul adus de CFR la cererea specială a lui Dan Petrescu a reuşit să dea lovitura pe final cu primul său gol pentru club.

Aşadar, formaţia ”Bursucului” a reuşit să se desprindă din nou la cinci puncte de FCSB şi speră că roş-albaştrii nu vor reuşi să o învingă pe Farul luni.

De cealaltă parte, Voluntari a rămas pe patru şi are dorinţa inversă faţă de CFR: că Farul nu se va impune împotriva FCSB-ului.

Liviu Ciobotariu, dezamăgit că planul său nu a dat roade cu CFR

În urma fluierului final, Ciobotariu a recunoscut că echipa sa a pierdut pe o greşeală de marcaj, a lui Fulop, şi că spera că putea să îi surprindă pe clujeni pe contraatac şi să câştige

Ne-am luptat de la egal la egal cu campioana României, am făcut un joc bun defensiv, cu excepţia primelor cinci minute.

Apoi, uşor, uşor am echilibrat, am încercat sa ne creăm ceva contraatacuri, acolo am fi vrut să îi surprindem. Aceeaşi poveste, primim gol din fază fixă.

Am avut jucător de atac la Boateng, Lori (n.r. Fulop), l-a scăpat din marcaj. Trebuie să fim mult mai atenţi la fazele fixe, jocul se îndrepta către un 0-0.

Nu pregătim niciodată meciuri la egal. Am întâlnit o echipă cu multă calitate, în special în zona mediană şi în flancuri.

Eu zic că ne-am descurcat bine, dar rezultatul este cel care este. E a doua oară când jucăm cu CFR (n.r. în play-off) şi am primit două goluri din faze fixe”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare