Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un stadion din România inaugurat în urmă cu doar jumătate de an are deja probleme serioase. A costat 14 milioane de euro, dar are nevoie de noi investiţii

Un stadion din România inaugurat în urmă cu doar jumătate de an are deja probleme serioase. A costat 14 milioane de euro, dar are nevoie de noi investiţii

Superliga

Comentarii

Un stadion nou din România, care a fost inaugurat în urmă cu aproximativ jumătate de an, are deja probleme serioase. Arena din Arad se confruntă cu probleme la sistemul de irigaţii, cu suprafaţa de joc, dar şi cu unele infiltraţii care apar la vestiare.

Suporterii din Arad au aşteptat nu mai puţin de opt ani pentru a avea un nou stadion. Deşi are doar 12.700 de locuri, construcţia acestia a depăşit cu mult termenul de predare anunţat iniţial. Acum, arena celor de la UTA are probleme, deşi a trecut doar jumătate de an de când a fost inaugurată.

UTA Arad are stadion nou, dar plin de probleme

În 2012, autorităţile locale din Arad au decis să suporterii au nevoie de o nouă arenă, care să ofere condiţii actualizate la vremurile în care trăim. Noul stadion urma să coste 7,4 milioane de euro şi ar fi trebuit inaugurat în 2015.

Însă fanii celor de la UTA Arad au trebuit să-şi exerseze răbdarea. Noua arenă a fost terminată în 2020 şi costurile pentru construcţia ei aproape că s-au dublat, de la 7,4 milioane de euro la 14 milioane de euro. Noul stadion al legendarei echipe din Arad a fost inaugurat pe 27 august 2020, însă creează deja probleme.

Potrivit specialarad.ro, stadionul are deja probleme cu sistemul de irigare a gazonului, cu suprafaţa de joc - care are o calitate foarte slabă, plus cu infiltraţiile care apar atât în vestiarul gazdelor, cât şi în cel al oaspeţilor.

Potrivit sursei citate, administratorii arenei şi-au manifestat dorinţa ca stadionul să intre în circuitul UEFA, adică să se poată juca aici meciuri ale naţionalei mari şi ale celei de tineret. Însă Răzvan Burleanu le-a transmis că trebuie să rezolve patru mari probleme ce ţin de arena pe care joacă UTA Arad:

-Organigrama celor care lucrează la stadion
-Partea legată de infiltraţii
-Problemele legate de sistemul de irigare a gazonului
-Starea gazonului de pe arena Francisc Neuman

Afla mai multe despre: stadion uta 

viewscnt
Articole similare