Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un tânăr milionar în euro a cumpărat o echipă din fotbalul românesc! Transferuri spectaculoase şi obiective măreţe încă din primul sezon

Un tânăr milionar în euro a cumpărat o echipă din fotbalul românesc! Transferuri spectaculoase şi obiective măreţe încă din primul sezon

Liga 2

Comentarii

Fotbalul românesc se pregăteşte pentru încă un investitor puternic! La 34 de ani, Victor Angelescu îşi riscă o parte din avere pentru un proiect impresionant.

Divizionara secundă FC Snagov va fi preluată, cu 50% din acţiuni, de omul de afaceri Victor Angelescu, director pe Europa al companiei cehe APS Holding, specializată pe investiţii, recuperare de credite neperformante, imobiliare, anunţă gsp.ro.

Omul pune la bătaie imediat suma de un milion de euro pentru ca echipa să ajungă în Liga I în sezonul următor.

"Prin relaţiile mele, vom aduce lângă club şi sponsori importanţi. Un contract deja a fost semnat, în câteva săptămâni vor urma altele. Nu va fi un proiect de scurtă durată, nu e nici o platformă pentru a intra în politică sau la federaţie, cum am auzit deja speculaţii, ci pur şi simplu doresc să investesc pe termen lung pentru performanţă. Fotbalul e un hobby", a punctat Angelescu pentru GSP.

În acest sezon, Snagov este pe locul 10 în Liga a 2-a.

Afla mai multe despre: victor angelescusnagovliga 2,  

viewscnt
Articole similare