Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde se află Mirel Rădoi acum: destinaţie de lux după plecarea de la echipa naţională | EXCLUSIV

Unde se află Mirel Rădoi acum: destinaţie de lux după plecarea de la echipa naţională | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Contractul lui Mirel Rădoi cu naţionala României s-a terminat pe 30 noiembrie 2021, iar fostul selecţioner a ales o destinaţie de lux, după plecarea de la echipa naţională, unde a ratat EURO 2020 şi "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022.

Unde se află acum Mirel Rădoi după plecarea de la echipa naţională

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, vor să instaleze un selecţioner până la finalul acestui an, după ce i-au ratat pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu. Ultimul refuz a venit din partea antrenorului de la CFR Cluj, pentru care Nelu Varga a insistat în privinţa şederii "Bursucului" în Gruia. 

În acest moment, doar câteva variante mai stau în picioare pentru postul de selecţioner, iar în orele următoare ar putea veni anunţul oficial dinspre FRF.

În tot acest timp, Mirel Rădoi e departe de România. Antrenorul a recunoscut că perioada petrecută pe banca tricolorilor a fost solicitantă, iar, printre altele, a transmis că vrea să se ocupe zilnic de o echipă de club. 

Mirel Rădoi a părăsit România, după ce i s-a terminat contractul cu FRF, şi a plecat în Emiratele Arabe Unite. 

Informaţia a fost dezvăluită de secundul său din naţionala României, Nicolae Dică, cel care a dezvăluit ce se întâmplă cu Mirel Rădoi în această perioadă. 

"E în vacanţă în Dubai", a susţinut colaboratorul lui Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport. 

În Dubai se află şi un alt antrenor român. Cosmin Olăroiu, unul dintre mentorii lui Rădoi, o antrenează pe Sharjah FC, principalul pe care l-ar fi văzut în locul său la reprezentativa României. 

Drumul lui Nicolae Dică se desparte de cel al lui Mirel Rădoi

Pentru moment, colaborarea dintre Nicolae Dică şi Mirel Rădoi se încheie. Expertul Telekom Sport a dezvăluit că doreşte să fie principal, după perioada în care a fost antrenor secund. 

"Da, am avut şi eu discuţii cu unele echipe. Da, din ţară. Pe afară mai sună impresarii, să te duci acolo, acolo, doar vorbe. Aştept să văd din ţară, în această perioadă", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Cei doi s-ar putea întoarce în Liga 1 în această iarnă şi să fie adversari, întrucât Mirel Rădoi ar fi o variantă pentru banca Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi echipa nationalamirel radoi dubai 

viewscnt
Articole similare