Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde se va juca derby-ul FCSB - Dinamo, dacă pică varianta ”Ghencea” | EXCLUSIV

Unde se va juca derby-ul FCSB - Dinamo, dacă pică varianta ”Ghencea” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Zilele se scurg cu repeziciune, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se apropie, însă nicio veste cu privire la arena pe care se va disputa partida.

  • Partida dintre FCSB şi Dinamo este programată sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Unde s-ar putea juca derby-ul dintre FCSB şi Dinamo

Luni, oficialii celor de la FCSB şi CSA Steaua au avut o nouă rundă de negocieri intense cu privire la închirierea arenei din Ghencea.

Cu toate acestea, clauza problematică - de 1.000.000 de euro - care ar trebui să fie o garanţie pentru eventualele cheltuieli necesare refacerii suprafeţei de joc, în cazul unei distrugeri totale, a rămas în picioare, însă ar putea fi redusă suma.

Dacă nu se va ajunge curând la o înţelegere, oficialii celor de la FCSB vor trebui să se reorienteze rapid pentru a găsi o arenă disponibilă.

Potrivit surselor Orange Sport, dacă va pica varianta ”Ghencea”, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va disputa pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, acolo unde Dinamo a evoluat, luni seară, contra celor de la Universitatea Craiova.

Luni, o comisie a Ligii Profesioniste de Fotbal trebuia să meargă pe stadionul ”Steaua” pentru a-l omologa în vederea meciului de sâmbătă seară, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, din cauza neînţelegerilor dintre cluburile CSA Steaua şi FCSB.

Aşadar, trebuie luată o decizie cu privire la stadionul pe care se va juca derby-ul, pentru ca toate părţile implicate  - jandarmerie, televiziuni, ş.a. - să se poată organiza aşa cum scrie la manual.

Afla mai multe despre: fcsb-dinamoarcul de triumfghencea 

viewscnt
Articole similare