Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a ofertat un mijlocaş din Superligă. ”Nu poţi să spui că Mihai Rotaru nu se pricepe la fotbal”

Universitatea Craiova a ofertat un mijlocaş din Superligă. ”Nu poţi să spui că Mihai Rotaru nu se pricepe la fotbal”

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a încercat să transfere un mijlocaş din Superligă, în vara recent încheiată, însă s-a lovit de un refuz.

Fostul jucător de la Steaua, Farul şi Petrolul, Vivi Răchită, a povestit cum patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a încercat să-l transfere pe mijlocaşul brazilian Jair, de la Petrolul.

Universitatea Craiova l-a vrut pe Jair

Se pare că patronul oltenilor a oferit aproximativ 200.000 de euro în schimbul fotbalistului în vârstă de 29 de ani, însă omologii de la Ploieşti au solicitat mai mulţi bani, iar înţelegerea a picat definitiv.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Jair, conform transfermarkt.de.

Jair a venit la Petrolul în vara lui 2022. În sezonul actual, fostul mijlocaş de la AC Oulu, Ituano, Ilves şi HJK Helsinki a bifat 4 goluri şi 3 pase decisive în 12 jocuri.

N-a jucat Jair ultimele meciuri la Petrolul, n-a fost în formă, n-am reuşit să câştigăm. Când joacă Jair… E un jucător pe care eu îl văd live în toate meciurile de la Ploieşti şi la televizor când joacă în deplasare şi pot să spun că Petrolul este dependentă de el la momentul acesta.

A vrut să-l ia şi Mihai Rotaru la Craiova şi nu poţi să spui de Mihai că nu se pricepe la fotbal. A vrut să-l ia acum în vară, dar nu s-au înţeles la preţ. Ei dădeau câteva sute de mii de euro, Petrolul a cerut mai mult. Rotaru a vrut să dea 150-200.000 şi Petrolul a cerut 4-500.000 de euro.

Este un jucător care poate ajuta o echipă să meargă în cupele europene, este jucător cu experienţă, este jucător cu personalitate.

Aduceţi-vă aminte ce a făcut la Rapid când a fost unul dintre cei mai buni jucători şi nu s-a speriat nici de atmosferă, nici de jocul agresiv al Rapidului la 2-0. A ţinut de minge, a jucat foarte inteligent”, a declarat Vivi Răchită, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: jairmihai rotaruvivi rachita 

viewscnt
Articole similare