Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, două super lovituri în această iarnă. EXCLUSIV | Mihai Stoica: ”Nu mă surprinde, e problema lui”

Universitatea Craiova, două super lovituri în această iarnă. EXCLUSIV | Mihai Stoica: ”Nu mă surprinde, e problema lui”galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova este în negocieri avansate pentru două super lovituri. Mihai Stoica spune că nu este surprins de unul dintre aceste două transferuri pe care le negociază Craiova.

Universitatea Craiova a avut o cădere dramatică de formă pe finalul anului 2021, lucru care a lăsat-o la nu mai puţin de 25 de puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Însă Mihai Rotaru nu stă cu mâinile în sân. Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova negociază în această perioadă două super lovituri.

Cele două super lovituri pe care Craiova vrea să le dea în această iarnă

În ciuda rezultatelor foarte slabe din ultimele etape din Liga 1 - nicio victorie în 7 meciuri - Laurenţiu Reghecampf a rămas în continuare antrenor la Universitatea Craiova.

În schimb, Mihai Rotaru a decis să facă unele schimbări şi caută să întărească echipa. Atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul conducerii.

Cel mai important transfer din Liga 1, din această iarnă, ar putea fi cel al lui Alex Chipciu. Impresarul jucătorului a recunoscut că acesta urmează să se transfere la Universitatea Craiova.

De partea cealaltă, Cristi Balaj a explicat la Telekom Sport că CFR Cluj este dispusă să-l lase pe Chipciu să se transfere gratis:

”Dacă s-ar găsi o echipă care să preia contractul, noi suntem dispuşi să-l lăsăm să plece. Daca pleacă la Craiova, nu avem nimic împotrivă, dar există o înţelegere acceptată între jucător şi club”, a spus Cristi Balaj la Telekom Sport.

Negocierile sunt foarte avansate şi Alex Chipciu ar urma să joace în a doua parte a sezonului la Universitatea Craiova, o adevărată lovitură pentru echipa din Bănie. Acest transfer nu l-ar surprinde pe Mihai Stoica:

”La Chipciu nu mă mai surprinde nimic. Dacă a avut de ales între Turcia - salariu mult mai mare, cu prime - şi toată lumea l-a sfătuit să meargă în Turcia, şi el a ales să meargă la CFR, efectiv nu mă mai surprinde nimic, e problema lui”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Însă Universitatea Craiova este în discuţii foarte avansate şi pentru o altă super lovitură. Marian Copilu, fost preşedinte la CFR Cluj, este aproape să semneze cu echipa din Bănie.

Marian Copilu este unul dintre cei care au contribuit atât la performanţele neaşteptate ale Unirii Urziceni, cât şi la cele ale CFR-ului, în ultimii ani.

Acesta s-a despărţit însă cu scandal de CFR Cluj, la începutul acestui sezon, după ce s-a situat în tabăra lui Marius Şumudică, dat de asemenea afară de la campioana României.

De fapt, cei doi ar veni la pachet la Universitatea Craiova. Alex Chipciu are o relaţie excelentă cu Marian Copilu, cel care l-a şi convins să semneze cu CFR Cluj.

De altfel, Alex Chipciu ar accepta oferta Universităţii Craiova doar dacă Marian Copilu ar fi numit în conducerea echipei din Bănie.

Cei dor ar fi printre cele mai importante lovituri date de Universitatea Craiova în ultima vreme.

Afla mai multe despre: chipciu 

viewscnt
Articole similare