Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova insistă pentru Alexandru Işfan! De cine depinde transferul: ”El are ultimul cuvânt”

Universitatea Craiova insistă pentru Alexandru Işfan! De cine depinde transferul: ”El are ultimul cuvânt”
Comentarii

FC Argeş a reuşit să debuteze cu dreptul în noua stagiune, după ce a învins-o pe UTA Arad, scor 2-0. Marian Copilu a fost prezent la tribuna oficială, alături de Ilie Dumitrescu şi preşedintele piteştenilor, Jean Vlădoiu, pentru a urmări doi jucători ai gazdelor.

Universitatea Craiova insistă pentru Alexandru Işfan! De cine depinde transferul: ”El are ultimul cuvânt” 

Lotul oltenilor are mare nevoie de întăriri, astfel că Marian Copilu s-a dus la Piteşti pentru a urmări doi jucători şi, posibil, pentru a începe tratativele cu FC Argeş. Sursele Orange Sport au dezvăluit că Alexandru Işfan (22 de ani) şi Grigore Turda (24 de ani) ar fi jucătorii pe care Craiova vrea să îi aducă din curtea echipei lui Prepeliţă.

Cei doi sunt printre cei mai râvniţi jucători din campionatul nostru şi au mai fost în trecut şi în atenţia celor de la CFR Cluj sau FCSB.

Marian Copilu a fost prezent în tribune pentru a îi urmări, mai ales, pe Alexandru Işfan (21 de ani). Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, a confirmat că există şanse ca Alexandru Işfan să plece la Universitatea Craiova!

”Am vorbit cu domnul Gentea, care are ultimul cuvânt. E singurul junior pe care îl mai avem. Sigur, mai avem câţiva copii, dar care nu au jocuri de prima liga.

Însă noi nu ne vom împotrivi dacă cei domnul Gentea va decide să-l lase să plece. Işfan şi-a făcut datoria faţă de noi, dar ar fi greu dacă va pleca. Şi CFR l-a vrut pe Işfan, dar domnul Gentea s-a împotrivit”, a spus Jean Vlădoiu, la Pro Arena.

Îşi pierde Andrei Prepeliţă ”perla”? Ce a spus Işfan

”Debut cu dreptul, un meci reuşit pentru noi. Am respectat ce ne-a spus Mister Prepe şi am reuşit să luăm cele trei puncte.

(n.r. despre prezenţa lui Copilu în tribune) Mă bucură aceste lucruri, e normal să vreau să fac un pas în carieră, dar acum sunt la FC Argeş, sunt concetrat pe ce am de făcut aici.

Acesta e obiectivul, să ne clasăm mai bine ca în sezonul anterior. Trebuie să mergem încrezători la Sfântu Gheorghe (n.r. în următoarea etapă) şi trebuie să obţinem cele trei puncte”, a declarat Alexandru Işfan.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovaalexandru isfan 

viewscnt
Articole similare