Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, ironie fină pentru Ionuţ Vînă la despărţire: ”Mult succes în afaceri!”

Universitatea Craiova, ironie fină pentru Ionuţ Vînă la despărţire: ”Mult succes în afaceri!”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a bifat un nou sezon modest de Superligă, iar patronul Mihai Rotaru se vede în postura de a schimba liniile din nou.

Conform prosport.ro, oltenii au ajuns la un acord de reziliere a contractului cu mijlocaşul Ionuţ Vînă (28 de ani), fotbalist care a dezamăgit crunt în Bănie.

Ionuţ Vînă a plecat de la Universitatea Craiova

UPDATE 14:30 - Universitatea Craiova a postat mesajul prin care se confirmă despărţirea de Ionuţ Vînă.

În acelaşi timp, oltenii au ţinut să-l ironizeze pe fotbalist în al 12-lea ceas, din cauza litigiului pe care acesta l-a deschis clubului.

Vînă s-ar fi aşteptat să îl câştige şi să obţină din partea clubului aproximativ 300.000 de euro.


În afara lui Ionuţ Vînă, CS Universitatea s-a mai despărţit de alţi doi jucători - Bogdan Mitrea şi Valerică Găman - fotbalişti ale căror contracte nu au mai fost prelungite.

De asemenea, alţi trei fotbalişti îşi vor căuta şi ei echipe în viitorul apropiat: Sergiu Hanca, Bogdan Vătăjelu şi Ivan Martic.

Ionuţ Vînă s-a transferat la Universitatea Craiova în vara lui 2021, de la FCSB, într-un schimb cu Ivan Mamut, de pe urma căruia oltenii au mai obţinut şi 100.000 de euro.

După un început promiţător, fostul jucător al lui Hagi, la Viitorul, s-a prăbuşit neaşteptat.

Cu doar 29 de meciuri oficiale jucate în ultimii doi, cota de piaţă a lui Ionuţ Vînă a scăzut vertiginos, iar în acest moment nu se ştie exact ce drum va alege în continuare.

Gălăţean de origine, nu ar fi exclus ca Ionuţ Vînă să ajungă sub comanda lui Dorinel Munteanu, la nou-promovata în Superligă, unde să-şi regăsească forma de altă dată, care l-a convins pe Gigi Becali să plătească 750.000 de euro lui Hagi, în 2019, să-l transfere.

  • 250.000 de euro este cota actuală a lui Ionuţ Vînă, conform transfermarkt.de.
  • 1,5 milioane de euro a fost cota sa în vara lui 2019, la Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: ionut vinacraiova 

viewscnt
Articole similare