Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova nu a renunţat la titlu. ”Meciul cu FCSB este mai important ca niciodată!”

Universitatea Craiova nu a renunţat la titlu. ”Meciul cu FCSB este mai important ca niciodată!”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova începe play-off-ul Superligii în deplasare, pe terenul celor de la FCSB, sâmbătă, 18 martie, de la ora 20:00

  • Partida FCSB - Universitatea Craiova va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Oltenii vor victoria în deplasarea cu FCSB

Universitatea Craiova a terminat sezonul regulat pe locul 4, cu 27 de puncte, fiind la doar două puncte de FCSB şi cinci puncte de Farul Constanţa şi CFR Cluj.

Chiar dacă jocul oltenilor nu este unul dătător de speranţe, şefii Universităţii sunt siguri că pot pune mâna pe titlu, dacă se vor mobiliza exemplar şi vor avea un play-off foarte bun.

  • Dacă se va impune sâmbătă, pe Arena Naţională, în meciul cu FCSB, Universitatea Craiova va urca pe locul trei.

E început de play-off, toate meciurile din play-off sunt importante pentru noi, pentru că avem un handicap de recuperat pentru tot ce ni s-a întâmplat în campionatul regulat.

Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată. Întotdeauna au fost meciuri speciale între noi. Plecăm de pe poziţia asta.

Nu sunt nişte puncte foarte multe, care nu pot fi recuperate. Depinde cât eşti de responsabil pentru fiecare meci. Una peste alta, suntem o echipă cu un lot bun de jucători. Am avut şi evoluţii bune şi evoluţii contradictorii. Suntem pe un loc în play-off, avem nişte şanse, dar ne-am fi dorit să fim pe primul loc, sau pe al doilea.

Sorin Cârţu, înaintea meciului cu FCSB: ”Trebuie să tindem sus”

Obiectivele noastre, stabilite la începutul campionatului, sunt să luăm titlu şi cupa. Din păcate, din Cupă am ieşit, dar rămânem cu şansa asta, totuşi, chiar dacă nu avem atât de multe procente cum au Farul şi CFR, dacă nu, cupele europene. Trebuie să tindem sus. Măcar locul trei, doi sau la baraj”, a declarat Sorin Cârţu, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: cartulive videoorange sport 

viewscnt
Articole similare