Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova - Zorya Lugansk 3-0 (3-1 la general). Oltenii reuşesc ”Miracolul din Bănie” la debutul lui Rădoi

Universitatea Craiova - Zorya Lugansk 3-0 (3-1 la general). Oltenii reuşesc ”Miracolul din Bănie” la debutul lui Rădoi
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să îşi asigure calificarea în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o cu 3-0 (3-1 la general) pe Zorya Lugansk în returul rundei a treia din calificări.

Universitatea Craiova - Zorya Lugansk 3-0 (Raul Silva 5, Baiaram 53, Bancu 56)

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Lazar - Screciu, Papp, Raul Silva - Hanca, Al. Creţu, Mateiu, Bancu (cpt.) - Baiaram, Koljic, Ivan
  • Rezerve: Rusu, L. Popescu - Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpăţînă, Roguljic, Martic, Vînă
  • Zorya Lugansk: Matsapura - Danchenko, Imerekov, Batahov, Vantukh - Nazaryna (cpt.), Churko - Cristian, Buletsa, Kabaiev - Nahnoinyi
  • Rezerve: Saputin, Zhylkin - Brazhko, Myshnov, Khlan, Alibekov, Bezborodko, Smiian, Snurnitsyn, Alefirenko

Min 90. Final de meci.

Min 68. Prima ocazie notabilă a oaspeţilor. Bancu este de păşit de un adversar, iar centrarea îl găseşte pe Churko, dar lovitura sa de cap nu prinde spaţiul porţii.

Min 56. Goooool Universitatea Craiova! Baiaram reuşeşte o nouă cursă bună în partea dreaptă a terenului, centrarea sa este iniţial parată de portar, dar balonul ajunge lui Koljic, care îi aşează mingea lui Bancu pentru şut, iar acesta înscrie.

Min 56. Andrei Ivan trimite de la distanţă în urma unei curse bune, dar încercarea sa trece alături.

Min 53. Goool Craiova! Un fundaş al Zoryei eşuează să degajeze balonul, care ”pică din cer” direct pe gheata lui Baiaram, voleul său ajungând în colţul plasei.

Min 45. Final de primă repriză.

Min 41. Ratare incredibilă a lui Papp! Combinaţia din corner a Craivei dă roadea, iar o centrare aruncată în care îl găseşte pe stopper la bara a doua, cu portarul ieşit din poartă. Însă, lovitura de cap a lui Papp trece pe lângă.

Min 5. Gooool Craiova! Raul Silva deschide scorul cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat excelent de Baiaram.

Min 1. Ocazie uriaşă pentru Craiova în secunda 12! Ajuns în careu, Ivan a trimis pe lângă din câţiva metri.

Min 1. A început partida.


Calificată în al treilea tur preliminar al Conference League după o revenire împotriva celor de la Vllaznia, Universitatea Craiova are şanse mari să nu mai prindă play-off-ul.

Oltenii nu doar că au pierdut primul tur al confruntării cu Zorya Lugansk, dar au fost dominaţi copios de adversarii lor, meci care a contribuit decisiv la plecarea lui Gyusi Balint.

Instalat pe banca tehnică a echipei la începutul acestui sezon, fostul antrenor al UTA-ei a fost demis după doar şapte partide şi înlocuit cu Mirel Rădoi.

Fostul selecţioner era de mult aşteptat în Bănie, iar prin venirea sa conducerea speră să producă un şoc care să ducă la o nouă revenire în cupele europene.

După o victorie chinuită şi controversată împotriva rivalei din oraş, jucătorii Universităţii Craiova vor veni cu un moral ceva mai bun decât la meciul tur.

Dacă va reuşi ”Miracolul din Bănie”, formaţia olteană va da peste una dintre Hapoel Beer-Sheva (Israel) şi Lugano (Elveţia), israelenii având prima şansă după victoria 2-0 din tur.

Afla mai multe despre: craiova zorya 

viewscnt
Articole similare