Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre antrenorii admiraţi de Gigi Becali, blocat de club. A semnat prelunigrea contractului cu o clauză de reziliere de două milioane de euro

Unul dintre antrenorii admiraţi de Gigi Becali, blocat de club. A semnat prelunigrea contractului cu o clauză de reziliere de două milioane de euro

FCSB

Comentarii

Finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu vrea să se despartă de antrenorul Marius Croitoru. Tehnicianul a semnat recent prelungirea contractului până în 2024 şi are o clauză de reziliere de două milioane de euro.

Marius Croitoru, antrenorul admirat de Gigi Becali, şi-a prelungit contractul cu FC Botoşani

Contractul lui Marius Croitoru cu FC Botoşani expira în vară, în sezonul în care echipa e aproape de o nouă calificare în play-off-ul Ligii 1. Antrenorul a fost recompensat de Valeriu Iftime, care i-a oferit un nou contract. 

După ce a auzit că Gigi Becali îl admiră pe tehnician, finanţatorul clubului din Moldova a acţionat rapid. 

„Sunt 100% convins că Croitoru nu pleacă la FCSB. Dacă ar pleca de la FC Botoşani, pleacă în altă parte, nu la FCSB. În niciun caz! Marius nu pleacă de la Botoşani, vă garantez lucrul ăsta. Are un contract cu clauză de reziliere de două milioane de euro, a vrut să-l semneze ca să-mi demonstreze că nu pleacă.

Acum vreo 3 săptămâni sau o lună, când mai făcuse o boacănă FCSB, a spus domnul Becali că îi place şi de Marius Croitoru. Marius a venit la mine: «nea Valer, eu, din proprie iniţiativă, pun această clauză, o semnăm şi vă spun că nu plec de aici. Avem proiect împreună, iar când va fi să plec vă spun, gândim înainte cu jumătate de an, voi pleca unde voi găsi o soluţie bună».

Sunt relaxat pe subiectul ăsta, cred că suntem oameni serioşi. Are contract semnat pe încă doi ani din vară încolo. Nu am schimbat nimic la bani, numai că a introdus această «garanţie»”, a transmis Iftime la GSP Live. 

"Uitaţi numele lui Croitoru!"

"Croitoru este mai al dracului decât Edi Iordănescu, nu-i poţi spune lui Croitoru ce şi cum să facă, cine să joace, pentru că nu e deloc un măscărici. Nu cred că mai este cineva atât de naiv încât să creadă că merge la FCSB să devină antrenor. Nu cred, dacă are minte în cap. 

Uitaţi numele lui Croitoru! Nu că nu-i dau drumul, nu că nu poate pleca de la mine, dar nu o va face! Am vorbit cu el asta, îl cunosc bine, România nu este o opţiune pentru el în viitorul apropiat”, a mai spus Valeriu Iftime. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitorufc botosanigigi becali 

viewscnt
Articole similare