Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Starea căpitanului celor de la Luton Town este stabilă, fotbalistul a fost transportat la spital, anunţă clubul

UPDATE | Starea căpitanului celor de la Luton Town este stabilă, fotbalistul a fost transportat la spital, anunţă clubul

Premier League

Comentarii

Tom Lockyer, căpitanul lui Luton Town, a trecut prin clipe dramatice în meciul pe care echipa sa la jucat la Bournemouth.

În minutul 59 al meciului, galezul a rămas întins pe gazon şi a avut nevoie urgent de îngrijiri medicale. Atât jucătorii, cât şi suporterii celor două formaţii au început să se roage pentru fotbalistul lui Luton Town. 

Din fericire, conform Sky Sports, Tom Lockyer şi-a revenit şi este conştient. Ambele echipe au fost de acord ca meciul să fie abandonat, urmând a se relua la o dată ulterioară.

 În luna mai a acestui an, Lockyer s-a prăbuşit pe gazon în finala play-off-ului de promovare pentru Premier League, dintre Coventry şi Luton. Apărătorul central al naţionalei Ţării Galilor a petrecut cinci zile la spital şi a fost operat pe cord, după ce a suferit o fibrilaţie atrială.

UPDATE | Reacţia oficială a clubului Luton Town

“Sperăm şi ne rugăm cu toţii pentru liderul şi căpitanul nostru Tom Lockyer, care din fericire este conştient şi a fost dus la spital.

Nu ştim în acest moment care este amploarea exactă a ceea ce s-a întâmplat şi care sunt următorii paşi, dar mulţumim Bournemouth şi personalului medical de ambele părţi pentru răspunsul lor imediat, care a fost absolut uimitor.

Ne pare rău pentru toţi suporterii prezenţi că jucătorii din ambele echipe nu au putut continua meciul după ce şi-au văzut colegul şi prietenul mult iubit scos în felul acesta, iar staful nu a putut continua să conducă jocul în astfel de circumstanţe, după ce a trebuit să gestioneze situaţia”, a precizat Luton Town.

Clubul le-a mulţumit tuturor celor care au aplaudat şi au scandat numele fotbalistului.

“Acum este momentul ca toţi jucătorii, personalul şi suporterii noştri să se unească, aşa cum o facem întotdeauna, şi să le oferim dragostea şi sprijinul nostru lui Tom şi familiei sale. Gândurile noastre sunt alături de el şi de ei toţi”, a menţionat clubul englez. 

  • VIDEO cu momentul în care Tom Lockyer se prabăuşeşte pe teren

 

Afla mai multe despre: premier leagueluton townbournemouth 

viewscnt
Articole similare