Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul jucător care ar putea părăsi Giuleştiul: ”Mi-e greu să cred că poate juca la Rapid” | EXCLUSIV

Următorul jucător care ar putea părăsi Giuleştiul: ”Mi-e greu să cred că poate juca la Rapid” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a bifat încă un transfer important în această iarnă! Este vorba despre mijlocaşul român şlefuit în Italia, la Lecce, Cătălin Vulturar (19 ani).

Dan Şucu şi Victor Angelescu au decis să le plătească celor de la Lecce aproximativ 400.000 de euro în schimbul internaţionalului român de tineret.

  • De asemenea, italienii au păstrat şi 30% dintr-un viitor transfer al lui Cătălin Vulturar.

”Mi-e greu să cred că poate juca la Rapid”

Chiar dacă abia ajuns în România şi nici măcar nu a apucat să îmbrace tricoul celor de la Rapid, au apărut informaţii conform cărora fotbalistul nu va fi păstrat la Rapid, ci va fi trimis sub formă de împrumut la o altă formaţie din Superligă, UTA Arad, fostul său club înainte să ia drumul Italiei.

Prezent în studioul Orange Sport, Florin Lovin a afirmat că este destul de plauzibil acest scenariu, în contextul în care Vulturar este doar un puşti, iar concurenţa în linia de mijloc a Rapidului este una acerbă. 

În schimb, fostul mijlocaş de la FCSB a ascultat interviul oferit de către tânărul fotbalist pe aeroport, la întoarcerea în România, şi a apreciat maturitatea discursului său.

Probabil i se vor oferi mai multe şanse de a juca la UTA, am înţeles că încă are 40% din drepturile sale şi de aici se leagă împrumutul.  Mi-e greu să cred că poate juca la Rapid.

Mi-a plăcut de el, pentru că a zis că doar Rapid a zis că l-a dorit. Putea să zică de mai multe echipe. Îţi ia ceva timp să te acomodezi, va avea colegi noi, deci mi-e greu să cred că Rapid îl va ţine. E un copil, văd că Rapid are o strategie care cred că e bună.

Încearcă să vadă jucătorii de viitor şcoliţi afară. Poţi creşte tu sau îl poţi lua deja format. Rapid încă e la început la formarea de juniori şi trebuie să-ţi asumi o perioadă în care să iei tineri pentru care să plăteşti”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vulturarlecceflorin lovin 

viewscnt
Articole similare