Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează modelul Duckadam! O medalie de bronz obţinută de croaţi la Mondialul din 1998 a fost scoasă la licitaţie: "Cineva are probleme grave!"

Urmează modelul Duckadam! O medalie de bronz obţinută de croaţi la Mondialul din 1998 a fost scoasă la licitaţie: "Cineva are probleme grave!"galerie foto
Comentarii

O medalie de bronz obţinută de croaţi la Cupa Mondială de fotbal din 1998 va putea fi achiziţionată de prin licitaţie, iar valoarea estimată a obiectului este de 7.500 de euro.

Pe site-ul the-saleroom.com se menţionează că medalia este una foarte rară. “Au fost făcute doar 30 de astfel de medalii”, se arată în descrierea obiectului.

Licitaţia va ava loc la 7 şi 8 decembrie.

“Nu pot să cred că unul dintre jucătorii mei şi-a pus în vânzare medalia. Poate că a fost furată. Dar va ieşi la suprafaţă cine vinde medalia, astfel de lucruri se află mereu”, adeclarat selecţionerul din 1998 al Croaţiei, Miroslav Blazevic, pentru Vecernji List.

La ediţia din 1998 a Cupei Mondiale, Croaţia a câştigat bronzul învingând în finala mică, scor 2-1, selecţionata Olandei.

Potrivit HNS, celelalte 29 de medalii se află în Croaţia. În afara jucătorilor, unii membri ai staff-ului au primit medalii. „Cineva are probleme grave ca să vândă această medalie”, a comentat medicul naţionalei, Boris Nemec. El a adăugat că nu şi-ar vinde medalia „pentru nimic în lume”. „Ca şi pentru alte lucruri în viaţă, este o decizie individuală”, a estimat fostul internaţional Mario Stanici, unul dintre eroii din 199 


Helmuth Duckadam si-a vandut manusile cu care a aparat penalty-urile din finala cu Barcelona pentru doar 3000 de dolari!  “S-a intamplat dupa 1990. Aveam nevoie de bani si a venit cineva din America spunandu-mi ca-mi poate oferi 3000 de dolari daca accept sa-i vand manusile. Am acceptat si asa manusile mele au ajuns peste Ocean”, a explicat Helmuth Duckadam în urmă cu ceva ani.

 

Afla mai multe despre: medaliebronzcroatiadecizievanzareanuntsiteproblemeduckadam 

viewscnt
Articole similare