Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Usain Bolt vrea să înregistreze ca marcă un logo cu celebra sa poziţie de după victoriile în curse. Legendarul atlet deja a depus actele

Usain Bolt vrea să înregistreze ca marcă un logo cu celebra sa poziţie de după victoriile în curse. Legendarul atlet deja a depus actele

Atletism

Comentarii

Usain Bolt a rămas un adevărat fenomen în istoria atletismului, iar celebrarea sa marcă înregistrată după fiecare cursă câştigată vrea să o transforme într-un logo.

Usain Bolt vrea să înregistreze ca marcă un logo cu celebra sa poziţie de după victoriile în curse

Fostul atlet jamaican Usain Bolt a depus acatele necesare pentru înregistrarea ca marcă a unui logo cu celebra sa poziţie de după victoriile în curse, informează bbc.com.

Bolt a depus solicitarea în data de 17 august, la United States Patent and Trademark Office.

Jamaicanul obişnuia în timpul carierei să se încline pe spate, cu un braţ îndoit şi celălalt întins, ambele indicând aceeaşi direcţie.

În logo-ul pe care Bolt îl vrea marcă înregistrată apare “silueta unui bărbat într-o poziţie distinctivă, cu un braţ îndoit şi arătând spre cap şi cu celălalt braţ ridicat şi arătând în faţă”.

Fostul sportiv intenţionează să folosească imaginea pe produse cum ar fi îmbrăcăminte, bijuterii, încălţămintee, ochelari de soare, genţi, dar şi în restaurante şi baruri cu tematică sportivă.

Usain Bolt, multiplu campion mondial şi olimpic la atletism, s-a retras din activitatea sportivă în 2017.

Legendarul jamaican deţine recordul mondial la proba de 100 de metri, cu timpul 9,58 secunde, iar la proba de 200 de metri, cu 19,19 secunde.

Afla mai multe despre: usain boltlogo 

viewscnt
Articole similare