Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”UTA, o echipă prea mică pentru o brigadă atât de mare”. O nouă reacţie acidă după victoria FCSB-ului

”UTA, o echipă prea mică pentru o brigadă atât de mare”. O nouă reacţie acidă după victoria FCSB-ului

UTA

Comentarii

Bogdan Apostu, un apropiat celor de la UTA, a fost şi el foart acid la adresa arbitrajului după eşecul cu 1-2 în faţa FCSB-ului.

Derby-ul FCSB - UTA s-a terminat 2-1, însă golurile înscrise de gazde au venit în urma unor penalty-uri foarte controversate.

Bogdan Apostu a fost foarte acid la adresa brigăzii conduse de Marian Barbu, despre care spune că a fost ”prea mare”.

Bogdan Apostu, foarte acid la adresa arbitrajului: ”O seară tristă pentru fotbal”

Cele două goluri înscrise de FCSB au venit cu sprijinul arbitrului Marian Barbu. Mai întâi, în minutul 21, acesta a acordat multe prea uşor o lovitură de la 11 metri, în urma unui contact între Octavian Popescu şi Roger.

Apoi, în minutul 80, când tabela arăta 1-1, Marian Barbu a acordat un nou penalty controversat. Centralul meciului a fluierat un henţ în careu, dar faza s-a născut dintr-o centrare a lui Dumiter din afara terenului.

Impresarul Bogdan Apostu, un apropiat al celor de la UTA, spune că a fost o seară tristă pentru fotbalul românesc şi că este neapărată nevoie de introducerea VAR:

”E o seară tristă pentru fotbal, pentru că sunt convins că nicio echipă din România nu are nevoie de un astfel de arbitraj. Cred că UTA a fost în această seară (n.r. aseară) prea mică pentru o brigadă atât de mare.

Atât timp cât arbitrul influenţează în acest mod desfăşurarea unei astfel de partide frumoase, e păcat pentru fotbalul românesc.

Sper ca cel târziu la vară să fie implementat acest sistem (n.r. VAR), pentru că practic se fură nişte puncte meritate unor echipe”, a declarat Bogdan Apostu.

Afla mai multe despre: apostu 

viewscnt
Articole similare