Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vă spun sincer...”. Valentin Gheorghe a dezvăluit de ce a plecat de la FCSB | EXCLUSIV

”Vă spun sincer...”. Valentin Gheorghe a dezvăluit de ce a plecat de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vali Gheorghe a fost împrumutat în iunie de la FCSB la Umraniyespor, pentru un sezon, în schimbul a 50.000 de euro. Dacă vor să-l transfere definitiv, turcii trebuie să le achite 200.000 de euro celor de la FCSB.

”Vă spun sincer...”. Valentin Gheorghe a dezvăluit de ce a plecat de la FCSB | EXCLUSIV 

Valentin Gheorghe (25 de ani) a început un nou capitol, în Turcia. Fostul fotbalist de la FCSB a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

Vali Gheorghe a sosit la FCSB în toamna anului trecut, de la Astra Giurgiu, contra sumei de 75.000 de euro. După doar un sezon petrecut în tricoul roş-albaştrilor, Valentin Gheorghe a început un nou capitol, în Turcia.

În singurul sezon petrecut la FCSB, mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a avut cifre bune şi reuşise în mai multe rânduri să schimbe soarta jocurilor intrând de pe banca de rezerve. În toate competiţiile, Gheorghe a adunat 29 de meciuri pentru roş-albaştri, în care a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Mulţi nu au înţeles plecarea fotbalistului de la FCSB. Gheorghe a explicat, în exclusivitate, ce l-a determinat să părăsească echipa lui Gigi Becali pentru un contract în Turcia. 

”Am plecat pentru că mi-am dorit să joc mai mult. Îmi doresc întotdeauna să progresez, să fiu pe un drum ascendent. Din dorinţa de juca mai mult. Dădeam goluri, aveam meciuri bune, dar nu prindeam minute şi m-am gândit că pentru cariera mea era mai bine să îmi găsesc undeva ca să pot să joc mai bun.

(n.r. Sincer... crezi că nu ai primit şanse acolo? Că mai ai de demonstrat?) Nu ştiu... Eu am jucat cât mi-a cerut antrenorul şi cei de acolo. Consider că mi-am făcut treaba destul de bine când am fost introdus în teren. Acum, nu ştiu, nu pot eu să dau un verdict...”, a declarat Valentin Gheorghe pentru Orange Sport. 

Întrebat dacă a prins ”gustul străinătăţii”, Gheorghe a mărturisit: ”Îţi spun sincer că da! M-am obişnuit aici, chiar dacă la început a fost mai greu. Vom vedea!”.

Valentin Gheorghe a fost utilizat până acum în 11 meciuri. Fostul fotbalist al FCSB-ului a marcat două goluri în tricoul lui Umraniyespor. 

  • Un milion de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valentin gheorghefcsb 

viewscnt
Articole similare