Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia încheie cu stil un sezon complicat în La Liga. Victorie în faţa propriilor suporteri, în ultima etapă din Spania | VIDEO

Valencia încheie cu stil un sezon complicat în La Liga. Victorie în faţa propriilor suporteri, în ultima etapă din Spania | VIDEO

La Liga

Comentarii

Valencia a încheiat cu stil un sezon complicat în La Liga, cu o victorie pe Mestalla, în faţa propriilor fani.

Valencia - Celta Vigo 2-0

Valencia a pus capăt unui sezon complicat cu un succes în faţa propriilor suporteri. Maxi Gomez a marcat primul cu Celta, în prima parte a meciului. Araujo şi-a dat autogol în repriza a doua şi a stabilit scorul final.

Valencia e pe nouă şi nu poate încheia campionatul mai jos de locul 10, iar Celta este sigură de poziţia a 11-a în La Liga.

Celelalte meciuri din ultima etapă din La Liga, ediţia 2021-2022, sunt. Elche - Getafe, Alaves - Cadiz, Granada - Espanyol, Osasuna - Mallorca, Barcelona - Villarreal, Real Sociedad - Atletico Madrid, Sevilla - Ath. Bilbao.

Partidele au loc duminică de la ora 18:30, 21:00, respectiv 23:00.

Lucrurile sunt deja clare la vârf. Real Madrid a devenit deja campioană, în timp ce Barcelona e sigură de locul doi.

În schimb, la subsol, doar Alaves a retrogradat matematic, în timp ce ultimele două retrogradate se vor afla după ultima etapă. Levante, Cadiz, Mallorca şi Granada sunt implicate.

Afla mai multe despre: valenciala liga 

viewscnt
Articole similare