Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi a confirmat interesul Barcelonei pentru Lewandowski. Motivele pentru care Haaland şi Mbappe nu au mai ajuns pe Camp Nou

Xavi a confirmat interesul Barcelonei pentru Lewandowski. Motivele pentru care Haaland şi Mbappe nu au mai ajuns pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Xavi a vorbit despre ce urmează petnru FC Barcelona în perioada de transferuri din această vară, una în care catalanii trebuie să ţină cont de problemele financiare ale clubului.

FC Barcelona este sigură de poziţia a doua în clasamentul din La Liga la finalul sezonului din Spania. Ultimul meci al catalanilor în această stagiune are loc duminică, de la ora 23:00, împotriva celor de la Villarreal.

După acest meci, conducerea Barcelonei intră în ”febra” perioadei de transferuri, una care se anunţă foarte agitată, dar ofcialii de pe Camp Nou sunt conştienţi că problemele financiare ale clubului nu le vor permite să facă rost de toate ţintele pregătite.

Xavi a confirmat interesul Barcelonei pentru Lewandowski. Motivele pentru care Haaland şi Mbappe nu au mai ajuns pe Camp Nou

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care FC Barcelona nu a putut obţine semnătura lui Erling Haaland, care a preferat să meargă la Manchester City, liderul din Premier League.

O altă variantă despre care s-a speculat că ar fi luată în calcul de ocupanta loculuui secund din La Liga este Kylian Mbappe, al cărui viitor se află între PSG şi Real Madrid.

Astfel, toate şansele ca ţinta numărul unu pentru a fi transferul de răsunet pe care îl are de gând Barcelona în această vară le are Robert Lewandowski.

Formidabilul polonez a confirmat chiar el că ia în calcul despărţirea de Bayern Munchen în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului său cu formaţia bavareză.

În conferinţa de presă dinanintea ultimei etape din La Liga, Xavi a vorbit despre problemele care au împiedicat să forţeze venirile lui Haaland sau Mbappe.

”Aşa este, clubul nu s-ar fi putut lupta pentru Haaland sau Mbappe. Aşa este. Situaţia economică este cea care este. Nu am intrat în cursa pentru Haaland, nici pentru Mbappe, însă acest lucru am moştenit de la fosta conducere. Nu trebuie să ne uităm în urmă, ci în spate”, a declarat Xavi, conform cotidianului spaniol SPORT.

De asemenea, tehnicianul catalanilor a vorbit şi despre posibilitatea aducerii lui Lewandowski pe Camp Nou.

”E o posibilitate care poate apărea. Lewandowski a spus, vrea să plece de la Bayern, acum trebuie să vorbim cu clubul, însă fiind vorba despre Bayern nu vor face acest lucru facil. Mai are un an de contract cu Bayern”, a adăugat antrenorul Barcelonei.

Afla mai multe despre: lewaxavi 

viewscnt
Articole similare