Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, discurs dur la adresa echipei sale după meciul cu Farul: ”Nu jucăm nimic. Ne-am bătut joc de noi”

Valeriu Iftime, discurs dur la adresa echipei sale după meciul cu Farul: ”Nu jucăm nimic. Ne-am bătut joc de noi”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a fost învinsă de de Farul Constanţa, iar Valeriu Iftime a reacţionat cu privire la prestaţia echipei sale.

Valeriu Iftime, discurs dur la adresa echipei sale după meciul cu Farul: ”Nu jucăm nimic. Ne-am bătut joc de noi”

Într-unul dintre cele mai interesante dueluri din etapa a 29-a a Ligii 1, unul cu miză de pllay-off pentru ambele formaţii, moldovenii au fost nevoiţi să se recunoască înfrânţi de dobrogeni, scor 0-2.

Valeriu Iftime s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei pe care o patronează. Acesta nu a înţeles distribuţia tactică gândită de antrenorul Marius Croitoru şi jocul prestat de jucători.

În urma eşecului suferit, prezenţa formaţiei moldovene în play-off-ul Ligii 1 este pusă în pericol.

În momentul de faţă, FC Botoşani se clasează pe locul al şaselea, cu 46 de puncte. FC Argeş, adversara din utlma rundă, se află pe poziţia a şaptea, cu 42 de puncte. În cazul unei victorii cu FCSB, piteştenii ar acumula 45 de puncte.

Pentru a fi sigură de prezenţa în play-off, FC Botoşani trebuie să câştige cu FC Argeş, duelul direct de luni, 7 martie.

Prin prisma ultimelor rezultate ale Botoşaniului, Valeriu Iftime se teme pentru calificarea echipei sale în play-off. Acesta este de părere că gruparea din Moldova nu se va impune în faţa celor de la FC Argeş, pe teren propriu, în utlima etapă.

”Play-off-ul e în pericol, aşa este! Dacă FC Argeş o bate pe FCSB, noi nu intrăm în play-off! Ne-am bătut joc de noi în seara aceasta! Nu ştiu ce a vrut să facă Marius (n.r Croitoru), dar ce a fost în seara aceasta numai fotbal nu a fost. A fost o echipă complet schimbată. Dacă noi facem experimente la meciuri cruciale, Hagi te taxează. Cu Hagi nu te joci.

Nici cu Mioveni nu am jucat nimic. Dar avem câteva meciuri de când nu jucăm nimic, ne-a bătut Craiova lui Mititelu. Noi suntem o amintire! Sunt destul de trist, având în vedere ce am aşteptat şi unde sunt acum”, a declarat Valeriu Iftime, pentru gsp.ro

Afla mai multe despre: botosaniiftime 

viewscnt
Articole similare