Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime îşi face praf unul dintre jucători după înfrângerea cu Farul: ”Nu ştiu cum l-a văzut Marius fotbalist. O să mai facem curăţenie în iarnă”

Valeriu Iftime îşi face praf unul dintre jucători după înfrângerea cu Farul: ”Nu ştiu cum l-a văzut Marius fotbalist. O să mai facem curăţenie în iarnă”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a pierdut duelul cu Farul Constanţa, scor 0-2, pe teren propriu, în a 14-a etapă a Ligii 1.

FC Botoşani a pierdut duelul din a 14-a etapă a Ligii 1, împotriva Farului Constanţa, pe teren propriu, scor 0-2. Dussaut a deschis scorul cu un super gol, iar Adi Petre a asigurat victoria pe final de meci.

Cu scurt timp înaintea pauzei partidei, Marius Croitoru i-a scos de pe teren pe Papa şi Lupeta şi i-a introdus pe Florescu şi Sila.

Imediat echipa a început să arate mai periculos, însă constănţenii erau deja în avantaj şi au reuşit să ţină de acesta până la final de meci, când Adi Petre a reuşit să marcheze şi un al doilea gol.

Unul dintre fotbaliştii înlocuiţi înainte de pauză l-a şocat pe Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoşani a fost foarte dezamăgit de Lupeta şi l-a făcut praf pe atacantul trecut pe la FC Argeş.

Valeriu Iftime îşi face praf unul dintre jucători după înfrângerea cu Farul

Lupeta mi s-a părut foarte, foarte în neregulă. Nu ştiu cum l-a văzut Marius fotbalist. Şi am tăcut pentru că... alţii l-au trimis de la Argeş, noi l-am luat.

Am crezut mult că poate, dar uite că mi se pare că nu are armele necersare. Nu are dotarea care trebuie pentru echipa noastră. O să mai facem curăţenie în iarnă”, a declarat Valeriu Iftime.

După 14 etape, Botoşani ocupă poziţia a cincea în Liga 1, fiind la doar două puncte deasupra locurilor de play-out.

După un început foarte bun de sezon, devenind prima echipă care a învins-o pe CFR, după şapte victorii consecutive, moldovenii nu au mai convins în ultimele meciuri.

Şase meciuri fără victorie a însumat echipa lui Croitoru în ultimele şase partide, pierzând doar cu Farul şi cu Argeş, în cupă, la loviturile de departajare.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botoşanijucie lupeta 

viewscnt
Articole similare