Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă surpriză pentru Edi Iordănescu? Ce spune Adi Petre despre o posibilă convocare la naţională: ”Asta mă va duce acolo”

Variantă surpriză pentru Edi Iordănescu? Ce spune Adi Petre despre o posibilă convocare la naţională: ”Asta mă va duce acolo”

Echipa națională

Comentarii

După ce a impresionat în ultima perioadă, Adi Petre a discutat despre posibilitatea de a fi convocat la naţională.

La Campionatul European U21 din 2019, echipa naţională a României a făcut o impresie mult peste aşteptări.

”Tricolorii” mici au prins semifinalele turneului final, unde au fost înfrânţi de Germania, scor 2-4.

George Puşcaş a făcut parte din ”Echipa turneului”, dând patru goluri în cinci partide, dar nu a fost singurul atacant care s-a remarcat la Europeanul din Italia.

Şi Adi Petre a impresionat în minutele limitate pe care le-a prins. Atacantul care juca la Esbjerg în acea perioadă reuşise să marcheze o dată, împotriva Croaţiei.

Forma sa bună din Danemarca şi de la naţionala de juniori avea să îi aducă un transfer la FCSB, care s-a dovedit însă a fi o mutare complet ratată.

Trei goluri a însumat atacantul la Bucureşti, înainte de a fi trimis ”la plimbare” de Becali, la Cosenza şi apoi UTA.

Variantă surpriză pentru Edi Iordănescu?

Nici în Italia sau la fosta sa echipă nu a reuşit Petre să îşi revină, dar transferul la Farul pare să îi fi revitalizat cariera.

Şapte goluri, multe din postura de rezervă, a însumat până acum Petre, care l-au readus în cursa pentru naţională.

După victoria 3-0 cu Voluntari, în care a marcat, dar a şi ratat un penalty, Adi Petre a afirmat că doar continuând aşa ar putea fi convocat de Edi Iordănescu.

Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm, asta ne-am dorit, am început agresiv, am reuşit să ne facem jocul cât mai bine.

Am adus cele trei puncte şi cu aceste trei puncte ne-am pus pata pe play-off, pentru că suntem destul de aproape de play-off.

Mai trebuie să câştigăm încă meciuri şi suntem acolo, dar cu această victorie importantă am reuşit să ne agăţăm de play-off. Dacă va fi să fiu convocat, voi răspunde cu plăcere la convocare.

Îmi aştept şi eu rândul, pentru că ceilalţi colegi ai mei... unii dintre ei au ajuns acolo, aşteptăm să ajung şi eu acolo, dar cel mai mult contează să am evoluţii bune şi goluri, pentru că asta mă va duce acolo”, a declarat Adi Petre.

Afla mai multe despre: adi petre 

viewscnt
Articole similare