Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul în cazul accidentării lui Ionuţ Nedelcearu. Când ar putea reveni pe teren

Verdictul în cazul accidentării lui Ionuţ Nedelcearu. Când ar putea reveni pe teren

Echipa națională

Comentarii

Internaţional român Ionuţ Nedelcearu (26 de ani) s-a accidentat, sâmbătă, în partida pe care echipa sa, Palermo, a terminat-o la egalitate, acasă, contra celor de la Frosinone, scor 1-1, într-un duel din etapa a 25-a din Serie B.

  • Fundaşul central a fost titular în garnitura siciliană, însă a fost nevoit să iasă în minutul 62, schimbat cu Alessio Buttaro, din cauza unor probleme la genunchi.

Ionuţ Nedelcearu a scăpat!

Potrivit presei din Italia, accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu a fost mult mai uşoară decât s-a crezut iniţial. Fotbalistul român era suspect de o ruptură de menisc sau ligamente, dar nu este vorba despre aşa ceva.

Cu toate acestea, se va antrena separat, în zilele următoare, pentru a-şi proteja articulaţiile. Dacă recuperarea sa va decurge în ritmul dorit, în weekend va putea fi apt pentru partida de campionat (Serie B) contra celor de la Sudtirol.

Suporterii lui Palermo răsuflă uşuraţi după primirea acestei veşti. Ionuţ Nedelcearu este considerat punct fix în apărarea siciliană şi unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

În meciul cu Frosinone, s-a simţit imediat absenţa sa. A fost schimbat la 1-0 pentru Palermo, însă 15 minute mai târziu Frosinone avea să egaleze, prin golul marcat de mijlocaşul italian de origine română Daniel Boloca.

  • Ionuţ Nedelcearu a bifat 24 de meciuri pentru Palermo, în acest sezon, şi a reuşit două pase decisive.
  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Nedelcearu, conform transfermarkt.de.

De asemenea, faptul că accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu nu este una de durată nu poate decât să-l bucure pe selecţionerul României, Edi Iordănescu, cel care îl are în vederi pe fundaş pentru debutul din preliminariile pentru Euro 2024.

Programul României în preliminariile pentru EURO 2024, în luna martie:

25 martie 2023

ora 19:00 | Belarus - Elveţia
ora 21:45 | Andorra - România, Israel – Kosovo

28 martie 2023

ora 21:45 | România - Belarus, Kosovo – Andorra, Elveţia – Israel

Afla mai multe despre: ionut nedelcearupalermoedi iordanescuforo 

viewscnt
Articole similare